rapidshareye girebilien varmı
- 1
- 2
evet bencede sorun sende ben az önce bi tane dosya upload ettimm :D
baran101010çok ilginç bir sorun idm 5.17 rapide girmemi engelliyo bir yaşıma dahaInternet Download Manager mı? Ne alaka ki?Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 28 Haziran 2009 00:19
tuncabInternet Download Manager mı? Ne alaka ki?bende anlamadım idm yi kaldırdım çok hızlı bir şekilde girdi tekrar kurdum yine girmedi bu sefer dm kökten kaldırdım pc deki bütün dosyalırını kldırıp kurdum düzeldi
mengu88bende linke tıkladığım anda açıldı, çok şükür henüz telekom engellemedi!Son Düzenleme: leech ~ 28 Haziran 2009 00:56
baran101010çok ilginç bir sorun idm 5.17 rapide girmemi engelliyo bir yaşıma dahaArada ki bağlantıyı anlamadım fakat yinede belirtiyim bende idm 5.17 kullanıyorum ama bi sorun yok zaten olmamamısıda normal neyse farklı bir tarayıcı ile deneyiniz.
kickshaw25 milyon dolarlık cezadan sonra belki rapid de tarihe gömülebilir.ben bunu ilk defa duydum hayırdır rapid niye ceza yemiş?
suan nedense idm pc de var olmasa ayıp :P
majorsharenin radipshare için yaptıgı bir indirme yöneticisi var suan onla dowload yapıyom bir an 115 kb da indirip sonra 0 ra düsüne tepemi attrıyor idm ilede böyle yaptı artık benim modem de yada nettemi bir problem var yoksa millettemi hemen böyle bir konu varken yazayım dedim
Bende idm ile rapid den download yapıyorum.Fireman dedigin sorun arada bir banada oluyor.Son zamanlardada download a tıkladıgımda idm ile indirirken tıklar tıklamaz 1 kb lık rar dosyası indiriyordu.Sıkıldım açıkcası kullanmaktan şimdi firefox ile indiriyorum.
bende girdi sizde acaba niye girmedi ??
rapid telif haklarını yeterince korumuyormu yeterince değil hiç korumuyor takmıyor ne kadar warez oyun program varsa hepsi rapidsharede