rar dosyasını onarma

fernandito
10-07-2009, 01:39   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
208 mesaj

Arkadaşlar ben 12 part halinde bir film indirdim partlardan 2 tanesi şbozuk çıktı yeniden indirdim o partları gene bozuk bu  partları onarmanın bir yolu yok mu?

doodLex
10-07-2009, 02:06   |  #2  
doodLex avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
343 mesaj

Tabiki var.

Proğramı indirmek için tıklayınız!...

Kullanımı:

Adım 1:
QuickPar isimli yazılımı sisteminize kurduktan sonra PAR2 dosyaları ön tanımlı olarak bu program ile açılmaya başlayacak. PAR2 dosyalarına çift tıklayarak yazılımı çalıştırıp, dosyaların bağlı olduğu RAR dosyalarını taratın.

Adım 2:
Bozuk olan dosyalar sarı renkte görüntülenecek. Tarama işlemi tamamlandıktan sonra bu dosyaları onarmak için “Add” butonuna basıp gerekli PAR2 dosyalarının yolunu gösterin. Ardından Repair tuşuna basarak dosyaları onarın.

Adım 3:
İsterseniz tarama işlemi sırasında “Auto Repair” onay kutusuna tıklayarak onarma işleminin otomatik gerçekleşmesini de sağlayabilirsiniz. Monitor onay kutusuna tıklamanız halinde ise QuickPar, indirdiğiniz yeni dosyaları da otomatik olarak tarayacaktır.
Adım 4:
Onarım işlemi başarıyla tamamlandıktan sonra QuickPar, onarılmış dosyaları son kez kontrol ederek onay verecek. Bundan sonra blokları tamamlanmış, onarılmış RAR dosyalarını yine Winrar ile kolaylıkla açabilirsiniz. 
Kolay gelsin umarım yardım edebilmişimdir.

fernandito
10-07-2009, 02:31   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
208 mesaj

teşekkürler cevap için ancak ben winrar programının kendisiyle onarmaya çalıştım onarılmayınca bu onarılmaz diye dosyaları tammen sildim :( boşa indirmiş oldum filmi

doodLex
10-07-2009, 02:33   |  #4  
doodLex avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
343 mesaj

(: Neyse artık böyle birşey olursa hiç değilse bilgilendirmiş olduk. Kolay gelsin.

fernandito
11-07-2009, 02:07   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
208 mesaj

par2 dosyaları demişsin de onlar ney ben rar dosyalarını onarmadan bahsettim

prison
11-07-2009, 11:13   |  #6  
Yıllanmış Üye
585 mesaj

dosyaları çıkartırken  çıkan seçenekte bozuk dosyaları koru diye bir seçenek var onu işaretle çünki bende çok film indiriyorum ve bu şekilde halllediyorum..ama aynı hatayı hep veriyorsa demekki part içi boş dolu gibi görünür ama içi boş olduğu için ona yapacak çok fazla yapacak birşey yok..bu arada nerden film indiriyorsun  belki bilmediğim birsite vardır..

fernandito
11-07-2009, 11:24   |  #7  
OP Yıllanmış Üye
208 mesaj

ben de rapidshare premium var. googleda indirmek istediğim filmi yazıp yanına rapidshare yazdığım zaman hemen filmin linkleri çıkıyor.