Merhaba arkadaşlar.
RAW olmuş ya da Birimi Silinmiş harici(External) & dahili(Internal) hard diskiniz var ise (Kaç bölüm(partition)) olduğu önemli değil %100 kurtarabilirsiniz. Sanki hiç bozulmamış. İlk günkü gibi.
Bu konuda uzman sayılacak kadar bilgi sahibiyim ve ayrıca her çeşit HDD kurtarma ve düzeltme programı hakkında bilgim var.
Hatta Hard Disk yada Flash disklerimizi (çok eski değilse) fabrikadan çıkmış hale geri getirebiliyoruz. Yani Hard Disklerin diskleri üzerindeki sektörleri Mükemmel hale geri getirebilirsiniz. Kilitlenmiş yada formatlanamayan Flash belleklerinizi açıp, format atabilirsiniz.
20-25 yıldır bilgisayar sistemleri üzerinde çalışıyorum. Her çeşit bilgisayarı onarabiliyor ve özellikle yazılımlarını kusursuz bir şekilde kurabiliyorum. Son beş yıldır ise Hard Diskler üzerinde çalışmaktayım. Bir Hard Disk üzerindeki yazılım nasıl eski haline getirilebilir ya da kurtarılabilir. Çalışmalarım profesyoneldir ve yılların tecrübesi ile sabittir.
Üzerinde yazılım yüklü bir Hard Disk nasıl kurtarılıp düzeltilebilir konusunda halen çalışmaktayım. Hard Diskler üzerinde çalışmalarım yazılımsal olarak sürmekte, henüz Hard Disklerin donanımsal arızaları üzerinde profesyonel olarak çalışmaya başlayamadım.
Merak edenler için söyleyeyim. Emekliyim ve 24 saat evde ya da dışarıda dostlarımın yanındayım. Bu işi ise severek yapmaktayım. Merak edenlerin bilgisine... Bu işin ticaretini yapmıyorum.
Bilgi İçin.
E-Mail : otomatikiptaliHotmail.com