Arkadaşlar size önerim daha önceden 7100 sürümünü indirip kuranlar türkçe paketi için pm atsın.
Diğer arkadaşlar lütfen torrent linki istemesin nasılsa 5 mayısta türkçe windows 7 microsoft tarafından yayınlanacak.
Arkadaşlar size önerim daha önceden 7100 sürümünü indirip kuranlar türkçe paketi için pm atsın.
Diğer arkadaşlar lütfen torrent linki istemesin nasılsa 5 mayısta türkçe windows 7 microsoft tarafından yayınlanacak.
aynısı arkadaşım değişiklik yok build 7100 olarak 5 mayısta olacak sanırım türkçe surumude dırek ındırebılıcez
Şu an Microsoft, Windows 7 beta Program üyelerine RC1 (7100) indirme linklerini sundu.
64 biti edinmişizdir dağıttığım forumlardan bulabilirisniz..
h@y@letArkadaşlar linkleri özel mesajla verebilirim isteyenlere duyurulur emeği geçen herkese teşekkür ederim ayrıca hak yemeyelim ;)arkadaşım linkleri verebilirmisin...
emeğine sağlık....
arkadaşlar rc çıktığında nerden indireceğiz yani adresi nedir sayfanın indirmek için.
Murat_Sahinarkadaşlar rc çıktığında nerden indireceğiz yani adresi nedir sayfanın indirmek için.RC torrent ve bezeri paylaşım sitelerine düştü zaten. Ama resmi olarak 5 Mayıs'ta Microsoft sunucularından indirilebilecek.
eltahirRC torrent ve bezeri paylaşım sitelerine düştü zaten. Ama resmi olarak 5 Mayıs'ta Microsoft sunucularından indirilebilecek.arkadaşım bende zaten microsoftun sunucularını soruyorum yani nası gircez bi adres varmı
Murat_Sahinarkadaşım bende zaten microsoftun sunucularını soruyorum yani nası gircez bi adres varmıİndirilmeye sunulduğunda Chip Online haberinde linkini verecek. Ben de bilmiyorum şu an adresi.
Microsoft Connect sitesinden Win7 beta Deneme programlarına katılanlara RC indirme linkleri bu sabah gönderildi ;)
5 Mayıs'ta Microsoft'un sitesinde yayınlanacak olan ''Windows 7 RC1'' için lisans satın almak gerekecek mi, yoksa Windows 7'nin beta sürümünde olduğu gibi lisans numarası mı dağıtılacak?
erebitizkin5 Mayıs'ta Microsoft'un sitesinde yayınlanacak olan ''Windows 7 RC1'' için lisans satın almak gerekecek mi, yoksa Windows 7'nin beta sürümünde olduğu gibi lisans numarası mı dağıtılacak?RC 1 için lisans satın almayacaksınız. Ama lisans numarası verilecektir.
arkadaşım link verebilirmisn nerden alacaz dil paketini
2 gün sonra zaten microsoft yayınlıcak en sağlıklısı artık 5 mayısı beklemek bence.