intel idf ile quad sli gibi teknolojileri tanıtcam diye yırtına dursun amd nin quad sli modelleri hazır bile. asus un L1A64 WS modeliyle geldi. amd nin yeni işlemcilerine tam destek veren anakart 2 adet phenom fx takmaya izin veriyor. tabi bir diğer önemli noktada 4 adet ekran kartı takmaya izin vermesi. bazı siteler aksini idda etsede muhtemelen 4 tane 16x desteği olacak. anakartın ekim ayı gibi piyasada olması bekleniyor. darısı amd kullanıcıların başına...
RD790 ile çift phenom fx ve quad CF
OBa kardeşim linklerde bır sorunmu var.
umarım açıklayıcı olmuşumdur
az önce bende de öyle gözüktü hemen düzeltiyorum
Anakartlar super yanlız... Phenom X4'leri beklıyorum ben...
piyasada olsa opteronda almayı düşünüyorum ama bulamadım güya 10 eylülde piyasaya çıktı ama satan yok nedense
bekleye bekleye kök saldık
opteron 1.9 yurt dışında 700 kusur dolar olarak acıklandı
ÖÖÖÖHhhh 700 dolar AMD bu kadar kan kaybettıkten sonra işlemcisni bu kadar pahalı nıye satıyorkı?
bende donanım haberde okuyunca şok oldum 300 dolarlarda diye geçiyordu internetki söylentilere göre ama bu fiat gerçekten tuzlu ki ne tuzlu yenilmez içilmez gibi durmakta
AMD, 10 gün önce uzun süredir beklenen yeni nesil Opteron (kod adı Barcelona) işlemcilerini duyurmuş ve pazara sunmuştu. Açıkçası ilk etapta 1.9 ve 2GHz'lik modelleri anons edilen işlemcileri en azından şu an için yaygın anlamda bulabilmek pek mümkün değil.
Dünyanın en büyük online ticaret sitelerinden biri olan Newegg'de AMD'nin yeni nesil Barcelona işlemcileri satış listesine konuldu bile. Yanlız ilk duyurulma anı itibariyle 500$ altı fiyat etiketine sahip olması beklenilen Barcelona işlemcisinin 1.9GHz'lik Opteron 2347 modeli Newegg'de 790$'dan satışa sunulmuş durumda.
bu yeni opteronların kodu ne? 8200 serisi olabilirmi
8224 SE $2,149 cık sadece
AMD Opteron 2347 $316
AMD Opteron 2347 HE $377
bu modeller amd nin sütesinde böyle gözüküyor hevesim kursağımda kaldı
eskiden intel tekti ve istediği fiyattan satabilişyordu.server işlemcidede şuanda intelin ne 4 çekirdeklileri nede başka işlemcileri kafa tutamamakta.buna göre değerlendirirsek gayet iyi fiyatlar sonuçta rakibi yok rakibi olmadığı içinde bu fiyattan sürdüler.büyükihitmalllen phenom4xlerdede eğer amdnin 2 çekirdeklilerini geçebilecek 4 çekirdek intel olmassa onlarda çok pahalı olacak.ilk64 fiyatlarıda bayabi tuzluydu intele iyilik amaçlı verilmeseydi kodlar amd 6000+1000 küsür dolar olabilirdi core2 duo 64 bit geliştirilmeseydi.
black_floodilk64 fiyatlarıda bayabi tuzluydu intele iyilik amaçlı verilmeseydi kodlar amd 6000+1000 küsür dolar olabilirdi core2 duo 64 bit geliştirilmeseydi.Bu da farklı bır bakıs dogru soyluyorsun