readyboost özelliği bi avantaj yaratıyormu ben denedim ama fark göremedim
readyboost gerçekten işe yarıyormu?
4Gb ReadyBoost destekleyen bir USB bellek takınca ve onu sadece ReadyBoost,a atadığın zaman nette gezinirken harddiskinden çok az ses gelediğini fark edeceksin yani ön belleği harddiske değil USB belleğe atıp Ram arasında kullandığı için harddisk,e pek iş düşmüyor ve buda nette gezinme hızını oldukça arttırıyor benim gördüklerim ve yaşadıklarım bunlar ama sende galiba bişiler ters gitmiş ve performansını fark edememişin ama etkisi Windows 7,inin Ram optimizasyonu ile gerçekten çok iyi.
bende pek faydasını görmedim sanrım bu 256-512 mb ramler için bişi galiba bende 4gb ram var 8 gb lik bellekle yaptım hiç bir fark olmadı
ReadyBoost kullandım.Fakat çok işe yaramadığı söylenemez.Performansa katkısı olsada çok az minumu etkisi var.One-x inde dediği gibi Asla Bir Ram belleğin yerini tutamaz
Tabiki Ram'in yerini tutamaz,ayrıca Readyboost'tan en iyi faylalanan 512-1 ya da en fazla 2 GB Ram'i olan bilgisayarlardır,üzeri sistemde etkili olacağını hiç sanmıyorum ...
ben yaramadığı kanaatındayım gerçi işletm sistemimde 4GB DDR-3 1333 ram var cy arkadasımızın dediği gibi 16 gb flash bellekle yapıorum hepsini readybost a adadım ama pek bi fark göremiyorum.Hani yok değil ama çok da bir fark yok acıkcası.Ki ben 16 gb verdm ReadyBoost'a.Gerisini siz düşünün...