merhaba arkadaşlar internete mozillayla giriyorum önceleri bütün videoların üstünde real player
indirme butonu çıkıyordu şimdiyse çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim
real player indirme sorunu
Selam;
- RealPlayer 'in son sürümü olan 11 SD 'yi indirin. Artık FaceBook ve Twitter gibi sitelerden video indirmekte mümkün.
- Kurulum esnasında Download Çubuğunun tikli olduğunu gözden geçirin.
- Çubuk çıkmıyorsa videoya sağ tıklayarak '' RealPlayer Download Manager '' sekmesine tıklayın.
* İyi ForumLaR...
bende real player sp yüklü aynı şey değil mi
indirdim yükledim fakat sürekli hata raporu veriyo önceki versiyonunu silmemiştim onun üzerine yükledim ondan olabilir mi
Araçlar/Eklentileri yönet tıkla burada devre dışı kalmış olanlar içerisinde RealPlayer Download and Record Plugin for Internet Explorer ı sağ tıklayıp etkin hale getir.düzelecektir..
Araçlar/Eklentileri yönet tıkla burada devre dışı kalmış olanlar içerisinde RealPlayer Download and Record Plugin for Internet Explorer ı sağ tıklayıp etkin hale getir.düzelecektir..aynen eklentilerden devre dışı kalmıştır. bazen kurduğun yeni programlar (antivirüs gibi ; kaspersky devre dışı bırakmıştı) etkileyebilir.kaldırıp tekrar kurmanız veya antivirüs programını incelemeniz olayı çözecektir.Son Düzenleme: secfur ~ 21 Haziran 2010 01:42
arkadaşlar aynı sorun bende de oldu, flash player güncelleme cıktı bende güncelledim. bu seferde real player download calışmıyor . söylediklerinizi bi deneyim. teşekürler
realplayer video indirme eklentisi google chroma da çalışmıyor
1. Google Chrome tarayıcı penceresinde. Açın
2. Adres çubuğuna girin chrome:plugins
3. Tıklayın Ayrıntılar sağ üst köşedeki bağlantıyı.
4. Üst giriş Flaş üç versiyonu göstermelidir. Click Disable ilki (gibi bir şey olarak listelenen Yer görmelisiniz için sürece dosya adının sonu "pepflashplayer.dll" Devre dışı bırakmak istediğiniz sürüm olduğunu o olduğunu;. dosya adı farklı rakamlar görebilirsiniz kapatın ve Chrome'u yeniden başlatın 5, ve en sevdiğiniz video bir video indirmeyi deneyin. site.
bende çalışmıyordu 21chrom güncel süürümdü bunları yapınca eklenti çalışıyor denemiştir