Arkadaşlar ben uzun bir aradan sonra gta vice city i yükledim bunun real vice diye harika bir yaması vardı eğer bunu bana özelden yada buradan yollarsanız şimdiden teşekkürler.
Real Vice City
Link yanlış galiba kardeş bi baksan.
BiqBossSilinmiş :DBuda silinmişUltimate die bir mod var onu dene istersen
Biri ölü olmayan link koysa aradım hala bulamıyorum.
buraya koyduğun linklerde kimi yerler .... oraya ne yazıcaz belki site engellemiştir?
BiqBossindiriyor nasıl ölü yaw:Buraya koyduğun bütün linklerde dosya bulunamadı çıkıyor..Nasıl indiriyorsun sen??Eğer indirdiysen rapid'e falan koy, arkadaş ordan çeksin bari..
Ben aradım bulamadım çalışan real vice city linki..
Başka forumlardada sordum ama chip in forumu güzeldir paylaşırlar demiştim bozuk linkler koyuluyor.
BörtüBaşka forumlardada sordum ama chip in forumu güzeldir paylaşırlar demiştim bozuk linkler koyuluyor.Sen de yani 1 konu için genelleme yapma..
1 kişinin yaptığını bütün forum üyelerine ekleme..
Bütün genellemelerden nefret ediyorum.. Yapanları garipsiyorum..
Bu yama 1'inde olsa ve konuyu görse hemen upload sitesine koyar zaten..Ama bütün webde yoksa forum ne yapsın??
Başka forumlarda verdilerse madem bir daha bu foruma gelme; o forumlarda mutluluklar dilerim sana..
Haydaa herşeyi yanlış anlıyonuz diğer forumlarda cevap bile yazmadılar daha önceki konularımdada bunun benzeri olmuştu ama genelli yapmak için söylemedim.
bu sorun bizde değil sitede url tagları arasına koyunca sorun yaşanıyor :S
URL tagları arasından çıkardım linklerin hepsi çalışıyor :D
tolgisbana oyun oynamayı öğEmir edemezsin kimseye..
tolgisbana oyun oynamayı öğsana oyun oynamayı değil oyun yapmayı öğretelim çekirgeelinde hangi oyun var da öğrenmek istiyorsun önce onu yaz öğretelim.internet üzerinden mi oynamak istiyorsun.normal oyunmu?
İkisindede ultimate diyo bu sefer. :)
biqboss un bozuk link falan koydugu yok ben baktim butun koydugu linkler calisiyor
GTa nı tüm portal sitelerine baktım realvice city midir nedir öle bir şey yok :D