Beyler format attım otomatik yükledi ses kartını fakat sadece çoklu ortam ses denetleyicisinde problem var.driver ı olduğu halde,tanıttığım halde herseferinde olmuyo..ilk defa böyle birşey oluyo.Sizce sebebi nedir ve nasıl halledebilirim??
"Realtek" Çoklu Ortam Ses Denetleyicisi--kRm
Ses driverları her zaman sorunlu olur kurulmadığı zaman PCİ device aygıtını da tanımaz bu da Microsoft un KB888111 ses yamasıyla ilgilidir bu yamanında kurulması lazım, yol göstererek driver kurulmuyor, sistemi otomatik tarayarak bulması lazım
Microsoft un KB888111 yide yükledim zaten..ama yinede olmuyo.başka bi çözüm bilen varmı?
selamlar bende de aynı sorunlar var .
aygıt yöneticisinden sadece çoklu ortam ses denetleyicisi nde sarı ünlem var.
sürücüyü güncelle , windowsupdate :hayır, yazılımı otomatik yükle dediğimde yüklerken reset atıyor neden acaba ??? ne yapmalıyın
AMD Sempron(tm) Processor
2800+
1.60 Ghz ,512MB RAM
Fiziksel Adres Uzantısı
yazıo
JAVA yıda o olmadağı için mi yükleyemiyorum acaba şöyle bi yazı çıkıyo yüklerken:
ERROR
Installer: Wrapper. WriteFile (In small chunks) failed with error1117: Bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi.
http://dlsvr01.asus.com/pub/ASUS/nb/A8Sc/UAA_XP32_070816.zip dediğin bu sanırım indiriyorum öyle bi deneyim bakalım :) inş. olur yaw yoksa camdan atıcam pcyi :)