REALTEK MİCROFON SES PROBLEMİ

jackaldeath13
24-02-2009, 23:57   |  #1  
jackaldeath13 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
183 mesaj

ARKADAŞLAR MERHABA SORUNUM ŞU : HP PAVİLİON M9130 PC ALDIM VİSTA UYUMLUYDU BEN BİR ŞEKİLDE XPSP 3 KURDUM  DRİVERLARI BULDUM SORUNSUZ ÇALIŞTI FAKAT UZUN BİR SÜREDEN SONRA FORMAT ATMAK DURUMUNDA KALDIM SORUNSUZ KURDUM YİNE FAKAT ÖN PANELDEKİ MİCROFON MSN DE İKEN KARŞIYA SES YOLLAMIYOR ARKA PANELE TAKINCA ÇALIŞIYOR YADA MİCROFON KISMINDAN SES HOPARLÖRE GİDİYOR AMA SESİ YOLLAMIYOR KABLOLARDA SORUN YOK YADA DRİVERLARI GÜNCELLEDİM MSN VE SES KARTINI GÜNCELLEDİM AYARLAMALAR YAPTIM MSN NİNDE  SES KISMININDA AMA BİR TÜRLÜ MİCROFON KISMI KARŞIYA SES YOLLAMIYOR

ANAKARTIM ASUS IBIPL-LB
SES KARTI REALTEK

BU SORUNU NERDEN NASIL NE ŞEKİLDE ÇÖZEBİLECEĞİMİ BİLEN ARKADAŞ VARSA VE YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER .

zxsel
25-02-2009, 00:00   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
903 mesaj

on panelde jack gırısımı var eger evet ıse orda bır sorun var gırıste...

jackaldeath13
25-02-2009, 00:38   |  #3  
jackaldeath13 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
183 mesaj

evet giriş var ama usb ve kulaklık çalışıyor microfonda takınca hoparlörden ses veriyor kendi sesimi duyabiliyorum sadece msn girince karşı tarafa sesi iletmiyor hiçkimseye iletmiyor güncelleme yada güvenlik duvarı yada msn yada ses ayarlarıyula ilgisi yok ve bilgisayrın içi hiç açılmadı ve daha 1 yıl olmadı o yüzden bozuk olmasına imkan yok çünkü formattan önce çalışıyordu tahminen ya anakart yada ses kartı güncelleme prpblemi var yada bilmediğim bir ayar bilen biri muhakka vardır çünkü aynı sorunu yaşayan birsürü hp kullanıcısı var