film güzel,kalitesine bayıldım.
Recep İvedik 3 (HD)
- 1
- 2
Türkiyede mi. Hiç sanmıyorum abi. Bu ülkede olmaz.
Elin yabancı filmlerini izleyeceğine, düzgün yerli yapımları izleyin en azından... Böylelerine gidip, tüm Türk sinema sektörünün bu yola kaymasına neden oluyorsunuz...
Ya kardeşim, Türkiye'de ağlatma üzerine kurulmamış veya salak küfürlerle güldürmeyen film yapılamayacak mı?
Son dönemlerde cem yılmaz hariç diğer komedyenler işin cılkını çıkartıyor.
Yabancı filmi Türkçeleştirmede sorun yapıyorlar 3 senedir alt yazılı izler oldum. Yabancıyı bile bozuyoruz...
Ha varmı iyi tabiki. Şimdi biri çıkar ordan der PcMaKeR çok güzel filmlerimizde var der. Demesinler bizde biliyoruz olduğunu ama çoğunluk saçma olduğundan....
2 gün önce Okan Bayülgen in Kanalizasyon filmini izledim,daha doğrusu izlemeye çalıştım.Türkiye de film denilince bel altı küfürler,bol argo konuşmalar,birkaç güzel kadın gerisi şaklabanlık başka birşey değil.Film yapmak bizim için çok uzak işler.
Recep İvedik e gelince; sadece rahmetli Aziz Nesin i anıp geçeyim.Anlayan anlamıştır gerisini...
Size Recep İvedik ile ilgili örnek vereyim: Kuzenim 13 yaşında Recep İvedik filmine gitti ve MEB bakanı ise ailelere çocuğunuzu filme götürmeyin demişti. Kuzenimle filme girdim izledik ve çocukta değişiklikler başladı. Mesela Recep İvedik'in gülüşünü taklit ede ede gülüşü deyişti be :D Zaten Türklerden ne beklenir ki. Eski Yeşilçam filmleri bile daha güzel.
sen tam bir hayvansın whats whats can ı do sometimes
teşekkürler.bu adam nasıl komedi filmi yapıldığını iyi biliyor.
arkadaşlar hızlı ve türkçe müzik indirme programı lazım yardımcı olabilirmisiniz?
vallahi serisini 6 saate bıkmadan izledim gerçekten süper ya .
tavsiye ederim peş peşe daha ii oluyo:D
- 1
- 2