Tj65 laptobum var. Windows 7 yuklemistim. Tekrar Vista orjinaline donmeye karar verdim. Recovery disklerimi zamanında olusturmustum. Fakat recovery penceresinden yuklemeye baslareken (1.Disc takılıyken) "FAIL to copy file to HDD File F:\Images\WOP0001704TRTC0132.SWM" hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? arkadaşlar bu sorun alıntıdır ama aynı sorun ile bende karşılaşıyorum nasıl çözeceğiz bu sorunu bilen varsa lütfen yardım etsin :( daha önceden yüklemiştim aynı şekilde bios tan ayarlar mı değisti ki acep bu ''achı,ve ıde'' harddisck gibi onları değiştirerek de yaptım lakin olmadı biosda recovery kısmıdıa enable başka daha ne yapılabilir.Ve recovery de 1.secenek fabrika ayarlarına geri dön herşeysiliniyor 2.seçecenek kullanıcı verilerin saklayıp sistemi siliyor 2.seceneği sectiğim zamanda herhangi bi sistem bulunamadı diyor anladıgım kadari ile harddisk görünmüyor gibi lütfen yardım yaa :(
Recovery (bu soruna cevap veren yok ne yazık ki )
ya aslında herşey gayet normal ama ben orjinala dönmek istiyorum oda olmuyor
ya yok mu allah aşkına bo srouna cevap verecek insan
ya servise götüreceğim bilgisayarı aldığım yere daha doğrusu şimdi bana işte neden sildiniz orginal sistemi diye akıl almaz sorular soracaklar.O soruyu ortadan kaldırmak için dönmek istiyorum orginal sistem olan vistaya .
ya servise götüreceğim bilgisayarı aldığım yere daha doğrusu şimdi bana işte neden sildiniz orginal sistemi diye akıl almaz sorular soracaklar.O soruyu ortadan kaldırmak için dönmek istiyorum orginal sistem olan vistaya .Bilinçli bir kullanıcı bazı tuzaklara düşmez.
1 Yasal olarak istediğin işletim sistemini kurmaya hakkın var.
2 Teknik servisler genellikle yazılımdan kaynaklanan sorunlara garanti vermezler.
3 Tüm sistemi silmiş olsan bile lisans ücreti ödemiş olduğun için o işletim sisteminin yasal sahibisindir.
4. Donanım sorunları yasal prosedür içerisinde teknik servislerce giderilmek zorundadır.
5. Kullanıcı isterse teknik servisin yasal ücretini ödeyerek orijinal (bilgisayarla birlikte gelen) işletim sistemini kurmasını ve bilgisayarı ilk aldığı hale getirmesini isteyebilir.
Bu durumda recovery sisteminin bozulması ya da kullanılamaz olması donanım sorunu olarak algılanıp yasal yollardan bile hal yoluna gidilebilir. (Firma kurtarma CD si vermemişse)
Anladığım kadarıyla kendine kurtarma cd(cdleri) si yapmışsın veya yapmaya çalışmışsın yada image dosyasını yazmışsın. Fakat yazdığın cd okunamıyor. Eğer seçeneğin varsa cd yi masaüstü bir dvd de okutup oraya kopyalaman ve başarırsan yeni, temiz bir cd ye yazman olabilir.
Tj65 laptobum var. Windows 7 yuklemistim. Tekrar Vista orjinaline donmeye karar verdim. Recovery disklerimi zamanında olusturmustum. Fakat recovery penceresinden yuklemeye baslareken (1.Disc takılıyken) "FAIL to copy file to HDD File F:\Images\WOP0001704TRTC0132.SWM" hatası veriyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? arkadaşlar bu sorun alıntıdır ama aynı sorun ile bende karşılaşıyorum nasıl çözeceğiz bu sorunu bilen varsa lütfen yardım etsin :( daha önceden yüklemiştim aynı şekilde bios tan ayarlar mı değisti ki acep bu ''achı,ve ıde'' harddisck gibi onları değiştirerek de yaptım lakin olmadı biosda recovery kısmıdıa enable başka daha ne yapılabilir.Ve recovery de 1.secenek fabrika ayarlarına geri dön herşeysiliniyor 2.seçecenek kullanıcı verilerin saklayıp sistemi siliyor 2.seceneği sectiğim zamanda herhangi bi sistem bulunamadı diyor anladıgım kadari ile harddisk görünmüyor gibi lütfen yardım yaa :(Bu cevap seni pek memnun etmeyecek ama sorun senin kurduğun kurtarma yada yedek botta.
Yazınsal döngüleyici bir yolla kısıtlaaya girmiş. Yapacağın yada yapabileceğin iş ise gayet basit. Orijinal bir VİSTA kurulu oalrak aldıysanız SERİAL i altta yazılıdır. Serial alanında bulunan Vista sürümünü İnternet ten temişn edip Seriali üzerine yerleştirebilirsiniz. Bu türde Bilgisayrınız orijinal olacaktır.Ayrıca Arkadaşların dediği Gibi Vista Xp Pardus Win7 yada diğer işletim sitemlerini kurmakta orijinaldir.
Kurtarma konsolunun çalışmasını istiyorsanız en azından bir yolla Vista formatı atmış olmanız gerek. Aksi halde o kurtarma konsolu Win7 Yada XP üzerinde çalışmaz çünkü Adı üzerinde Vİsta Kurtarma KOnsolu.
Bu durumda Vista kurulu olmadıkca Kurtarma İçin arana gerçerli bilgi kısıtlı kalacaktır.Düzenlenen soruya cevap bu.
dvd leri sorunsuz bir şekilde kopyaladım 3 ayrı klasöre dvd-1 dvd-2 dvd 3 diye hepsini aynı klasörün içine atsam aynı isimde dosyalar olduğu için değiştirmek istiyor bu yüzden bu şekilde yaptım lakin bu dvd-1 dvd-2 dvd-3 klasörlerini hangi türde yazdıracağım dvd ye yeniden, ayrıca hdd de recovery kısmı easus Partition Master 6.5.2 Home Edition proğramı ile baktım sağlam duruyor.
ayrıca yukarıda verdiğiniz bilgiler içnide teşekkür ederim arkadaşlar
bi sorum da ha olacak laptop un kendi recovery proğramı ile değil de başka bir recovery proğram ile hdd de sağlan duran recovery partition dan tekrar dvd oluşturabilirmiyim , evet ise nasıl oluşturabilirim birde vista olarak format atıp mı oluşturulması lazım.
programlar çerçevesinde VCD CD DVD HDD SD MSD gibi bir çok depo birimi, içinde bulunan data verilerini sınırlı bir biçimde tutar. Eğer uygulama sınırlı verinin sonuç işlemine eninde sonunda ulaşıyorsa veri hatalı olsada uygualam bunu doğru kabul etcektir. Partlara böldüğünüz DVD verileri Aynı part sekmesinden değil Birbirlerinin Tamamlayıcısı part sekmesinden geçmedikce DVD yi birleştirmek doğruluğunu onaylatmak gereksiz ve boş iştir.
Uygulamayı belli oranalrda partlara bölen WİNDOWS yine bu uygulamayı Bağlı bulunan WİNDOWS sürümü ile beraber Part içinde kullanılan algoritmayı kullanarak birleştirebilir. Uygulamadan meydana gelen Doğruluk işlemi ise Part için değil part verisinin sonuca ulaştığı için geçerli olmuş olacaktır.
Eğer Kopya düzgün ve doğru alınmış olsaydı işlem döngü hatasına uğrmayacak kısıtlama olmayacaktı.
Geçerli Wİndows sürümünüde kullanarak kurmaya çalışmadıtysanız bu döngü hatası kaçınılmaz olacaktır.
Döngü hatası sadece veri hasarlarında meydana gelmediği için engellemeler eklentiler ..... gibi bir sürü diğer verilerede bağlı olduğunu unutmayınız.
Yani soruya cevabı verirken Ben programdan geçirdim doğru çıktı demeyiniz.