kısaca cevap
windows 7 32 bit ultimate işletim sistemine red alert 2 yi kurdum. ama yuris revengeyi kuramadım. red alerti kurdum ama açınca ekran donup kalıyor. ilerlemiyor. masaüstü düğmesine basıp oyuna tekrar dönünce görüntü devam ediyor. bende sizler gibi çok araştırdım. sonra çözüm buldum.
en büyük hatam oyunu oynamak için kullandığım DAEMON Tools Lite versiyonuyla alakalıymış.
DAEMON Tools Lite en son versiyonunu indirdim free olarak kurdum ama oyunu çalıştıramadım. sonra DAEMON Tools Lite 4.4.5. versiyonunu kurdum oyun çalıştı. sadece şu ayrıntıyı anlatayım. red alert 2 yi kuruyorsun herşey normal ama yuriyi kuramadım. yuriyi kurmak için bilgisayarımda yuri sürücüsüne sağ tıklayıp aç dedim. setup kalsörü içindeki setup ı çalıştırdım. (yani autorun ile çalıştıramadım). oyun kuruldu. gerekli crakleri yaptım oyun süper çalışıyor.( kurulum doyasına sağ tıklayım özelliklerden uyumluluk yapmak için xp sp3 sp2 denedim olmadı. bu ayrıntıyı veriyorum bu konuda forumlarda ve bu yöntemi deneyenler başarılı oldu dendi ama benim işime yaramadı. sizler için belki bir ayrıntı olur diye yazıyorum.)
bilgisayarım acer i3-370m 6gb 1333 ram. ekran kartım intel hd graphics (acer travel mate 5740)belki bilgi lazım olur diyede yazdım.
bu konuda inşallah yardımcı olmuşumdur. soru soranlara cevap veremeyeceğim. çünkü maduriyetimi halledince sizlerinde sorun yaşamaması için yazdım, takip etmek konusunda sıkıntı yaşayacağımdan sorulara cevap yazamayacağım.
iyi oyun oynamalar.