yaa arkadaşlar red alert 2 de ben yapılana kadar adamlar çöküyor. bunu nasıl engelleye bilirim. daha ben binaları tamamlamadan adamlar yıldırım saldırısıyla her şeyi yok ediyorlar. nasıl bi strateji uygulamam lazım. bilen varsa yarım etsin şimdiden tşk.
Red alert 2
Hangi bölümde? Ayrıca yuri's revenge mi yoksa RA2 mi?
Yoksa skrimsh moddan mı bahsediyorsun?
Bunlar hakkında bilgi verirsen seni aydınlatmaya çalışırım.Ben bi ra2 hastasıyım:)
96-97 yıllarından beri ara sıra oynamaya devam ederim,süper bir oyun strateji harikası:)
bende tam tersi brutalda 7 ülke bana dalıyor her seferinde hepsini yenip 1. oluyorum ra2 bana kolay geliyor strateji şu arctic circle haritasını seçip amerika oluyorsun
karşına 7 ülke alıyorsun aradaki köprüleri kırıyorsun sürekli asker indiriyorsun ve donanma kuruyorsun donanmaya 20 tane balina ve 5 tane uçaksavar gemi koyuyorsun sonra tamir yerini mühendis ile satın alıp orayada 10 tane balina 3 tane uçaksavar gemi koyuyorsun iki helikopter üretip birine 5 ötekine 1 mühendis koyup kuzeydeki ve güneydeki petrol ve askeriyeleri alıyorsun sonra sürekli asker ve tank üretip yanındaki ülkeyi işgal ediyorsun ve ülkenin işini bitiriyorsun ve orayada bir ülke kurup aynı şekilde yapıyorsun sonra 5 tane asker çadırı 5 tank üretme yeri ve türkçe adını unuttum bir bina var yüksek 5 tane kuruyorsun
5 tanede donanma kuruyorsun 5 tanede ana bina kuruyorsun asker ve tank üretiyorsun aynı zamanda uçaksavar kuruyorsun en sonunda taşıma gemilerine 30 tane prism tankı koyup bu arada her taşıma gemisi 4 prism tank alır köprülerin dışına bu tankları çıkarıp d ye basıyorsun sonra bir tanka tıklayıp t ye basıyorsun ülkelerin hepsi bu şekilde vuruyorsun ve oyunda birinci oluyorsun bu strateji ile arctic circle haritasında her ülkeyi yenersin not: bu strateji ra2 için yurıde daha değişik yurı de yurı olucaksın
carl246bende tam tersi brutalda 7 ülke bana dalıyor her seferinde hepsini yenip 1. oluyorum ra2 bana kolay geliyor strateji şu arctic circle haritasını seçip amerika oluyorsunOnline oyun kuralım ve oynayalım o zaman ;)
karşına 7 ülke alıyorsun aradaki köprüleri kırıyorsun sürekli asker indiriyorsun ve donanma kuruyorsun donanmaya 20 tane balina ve 5 tane uçaksavar gemi koyuyorsun sonra tamir yerini mühendis ile satın alıp orayada 10 tane balina 3 tane uçaksavar gemi koyuyorsun iki helikopter üretip birine 5 ötekine 1 mühendis koyup kuzeydeki ve güneydeki petrol ve askeriyeleri alıyorsun sonra sürekli asker ve tank üretip yanındaki ülkeyi işgal ediyorsun ve ülkenin işini bitiriyorsun ve orayada bir ülke kurup aynı şekilde yapıyorsun sonra 5 tane asker çadırı 5 tank üretme yeri ve türkçe adını unuttum bir bina var yüksek 5 tane kuruyorsun
5 tanede donanma kuruyorsun 5 tanede ana bina kuruyorsun asker ve tank üretiyorsun aynı zamanda uçaksavar kuruyorsun en sonunda taşıma gemilerine 30 tane prism tankı koyup bu arada her taşıma gemisi 4 prism tank alır köprülerin dışına bu tankları çıkarıp d ye basıyorsun sonra bir tanka tıklayıp t ye basıyorsun ülkelerin hepsi bu şekilde vuruyorsun ve oyunda birinci oluyorsun bu strateji ile arctic circle haritasında her ülkeyi yenersin not: bu strateji ra2 için yurıde daha değişik yurı de yurı olucaksı
bence ilk oynarken superweapons kapat