Red Alert 2 üzerinden yıllar geçti ve bir çoğumuz Red Alert 3 beklemiyordu hakkında çok seneryolar yazıldı, devam etmeyecek çıkmayacak denildi.Ve sonunda çıktı.! EA yapımcısı COMMAND & CONQUER Red Alert Serisinin 3.versiyonu 890 MB.Ebatındaki BETA PATCH 1.03 adı ile oyunu piyasaya sunuyor.,
Red Alert 3'ü XboX 360,Play Station 3 ve Pc de oynamanın
farkını doyasıya yaşıyacaksınız,Red Alert 3 te 3.Dünya savaşını zamanda yolculuk yaparak savaşın kahramanlarını Şekil değiştiren Tanklar,Savaş balonları ve daha birçok farklı araçları göreceksiniz.,işte size resmini ve linkini veriyorum.
Red alert 3 nihayet Çıktı,ama şimdilik beta.!
hey gidi günler. ne süper oyundu red alet 2 yuris revenge...
oynamaya doyamazdım . crazy ivan'ın gülüşü tanyanın sesi hepsi daha kulaklarımda ra 3 inşallah daha güzeldir.
Selam arkadaşım. O dediğin 890 MB'lık oyun ile sık sık internette indirme sitelerinde karşılaştım. O gerçek sürümü değil oyunun. Çoğu zaman firmalar oyunlarının küçük bir kısmını dergi işinde çalışan insanlara yollar ve incelemelerini ister. Bu dergilerde çalışan bazı tilki insanlar hemen bunları internete yayar. Yani oynamak istiyorsanız oynayabilirsiniz ama zevk almazsınız. Birincisi oyun bitmemiş olur, ikincisi ise artık hata üstüne hatadan bıkarsınız.
Şu an sabırsızlanan varsa internette Starcraft 2'nin bile indirme linkleri var. Üstelik gerçek oyuna ait. Ama yinede böyle oynayacağınıza hiç oynamayın daha iyi.
Bu arada beklediğimiz an sonunda geliyor. Bu sonbahar Red Alert 3 çıkıyor. Hadi bakalım hayırlısı. Tanya'yı özlemiştik.