arkadaşlar ben red alert 3 ü yüklemeye çalıştım bir yere gelince core 7 dosyasısında hata veriyor ama diskte bişey yok hard diske kopyalayınca bile aynı hatayı veriyor nedeni nedir acaba lütfen yardım edin çok acilll
red alert 3 yardım acilll
dvd'yi başka bilgisayarda denedin mi ? bence dvd'de sorun olabilir.
(bu arada oyun iğrenç bişey olmuş hayallerimi yıktılar resmen.)
yaw arkadaşlar biri yardım edebilirimi lütfen cd de bişi yok pc ye kopyalıyorum oaradan yüklüyorum yine aynı dosyada hata veriyor
cd'de birşey olmadığını nasıl biliyorsun başka bilgisayarda denedin ve çalıştı mı ?
dosya pc ye aynı şekilde kopyalanıyor hata vermeden
ya harddiske kopyalanması ayrı birşey setupda hata vermesi ayrı bir şeydir kardeşim.
bir dostya harddiske kopyalanması ayrı birşey setupda hata vermesi ayrı bir şeydir kardeşim.evet katlılıyorum ya amcamlar dosyaları eksik atmışsa dvd ye. ben dün sordum 2 dvd dedi bende boş wer dedim :D
adacem aynı sorun bende de var.Ben arkadastan iso dosyası olarak aldim oyunu daemonla actım ama yuklerken aynı hatayı bende de verdi..Bi yolunu bulursan bana da haber verir misin?..Bu arada eger dvdsi normal calısan arkadaslardan birisi cddeki core_7.cab zipli dosyayi gonderebilirse bu sorunu cozebiliriz sanırım..
llazazell bence doğru söylüyo biri dosyayı gönderse sorun hallolur.Ayrıca bana da core_6 lazım link verirseniz bn de size elimden geldiğince yardım ederim.Eğer kopya cd alıyosanız cdciye kesinlikle cd yi denettirin.Clone cd gibi programlar bazen rarları bozuyo.Sonra sorunu dvd de sanıyoruz.Satıcı da orda sağlam cd yi deniyo sonra size de o cd den kopyaladığını söylüyo...