regedit açılmıyor

macitacar
20-09-2007, 22:52   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

arkadaşlar xp pro kullanıyorum regedit açılmıyor açılsa bile 1 saniye sora kapanıyor virüs ten kaynaklandığını sanıyorum  lisanslı nod32 kullanıyorum ayrıca trend micro antispy var  ne yapabilirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Sefa Adak
20-09-2007, 22:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,824 mesaj

Merhaba

Buradan çözüme bakabilirsiniz.

İyi Günler..

Dark Spirit Of The Silent
21-09-2007, 14:55   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
604 mesaj

onlarla tarata bilirsn:)

stern
21-09-2007, 16:04   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj

http://www.kellys-korner-xp.com/regs_edits/regtmcmdrestore.vbs
aracını çalıştırdıktan sonra tekrar kontrol edebilrimisn

black_flood
21-09-2007, 16:31   |  #5  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

bişey diyebilirmiyim tam komedi.bu dosya ile

Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell")
With WScript.CreateObject("WScript.Shell")

On Error Resume Next

.RegDelete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableRegistryTools"
.RegDelete "HKCU\Software\Policies\Microsoft\Windows\System\DisableCMD"
.RegDelete "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\DisableTaskMgr"
.RegDelete "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system\DisableTaskMgr"

End With

Mybox = MsgBox(jobfunc & enab & vbCR & "Finished!", 4096, t)

bu işlemler yapılıyorda eğer virüs varsa bi işe yaramaz önce virüsü silmek gerekir sonra bu komutu çalıştırmak gerekir ama  %3 yaradığınıda söylemek zorundayım.bu tip virüs sorunlarını registery kilitleme yazılımları yada kaspersky vede pandadaki bileşenlen en gelleyip tamamen kurtulmak daha iyidir.kasperskyda arasıra kaçırma olduğunu gördüm ama pandadaki4 register koruma bileşeni açıkken kesinlikle regidteryde ıska yok cmd komutunu bile açsak hemen devrede direk panda dos desteği ile koruma geliyor onay verirse işleme yazılım öyle işlem yapılabiliyor.am muhakka bir registery kilitleme yazılımı şart artık virüsler registerede müdahale ediyor.