arkadaşlar ben piyasada bulunan bu yok hızlansın işlemcinin hızını arttırsın hızlı kapansın... gibi ayarların hepsinni yaptım ve şimdi çoook pişman oldum ben eski ayarlarıma dönmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim bildiğiniz bi regedit yardım programı ya da regediti başlangıç ayarlarına çevirmek için herhangi bişey warsa yardım edin
regedit ayarları
yapamam çünkü çok oluyor bu ayarları değiştireli o kadar u7zun süreli geri yükleme yapmıyor bilgisayar denedim.
sistemi nasıl onarabilirimki???üstelik onarmak bozuk olan bişey için değil mi benim bilgisayar zaten o ayarlarla gayet rahat çalışıo sadece regediti onarmam ve eski haline döndürmem lazım ama nasıl bilen yardım etsin
sorun ne verdi anlamadım
sorunla karşılaşırsanız, yeniden onar; başlat/çalıştır/sfc/boşluk/scannow yaz cdni tak tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurar.
sorun vermedide ben bunların sistem için zararlı olduğunu anladım ve normal değerlere geri dönmek istiorum
üstte verdiğimle geri dönersin
ama bi sorun war xp cd im yok başka çözümü yok mu
borga cd varsa gönderelimmi
sen en iyisi netten xp profesyonel indir
p2p programlarına yönlendir kendini
internetten indirirsen Cd ye yazmakla uğraşma çünkü açılırken boot yapmıyo. Direk bilgisayarın açıkken çalıştır setup.exe yi sonra kurulumu "Onarma" şeklinde yap. En başta çıkmayacaktır bu seçenek. Sadece "Yükselt" ve "Yeni Kurulum" çıkacak sen yeni kurulumu seç. bilgisayar kapanıp açıldığında sana onarma yapayım mı diye soracak zaten...
Xp'nin boot dosyalarını bulursun merak etme. Google sor o sana söyler.
ya bu başlat/çalıştır/sfc/boşluk/scannow yaz cdni tak tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurar. demişsinizde bunu yapınca yüklenmiş şeyler format atılmış gibi gidermi yoksa sadece ayarlarımı yapıyor
Xp cd'n orjinalse, faturanla beraber aldığın yere müracaat et. Değilse hafiften samimi olduğun, bilgisayarla ilgilenen bir arkadaşından iste. Ekmek-peynir gibi piyasada bu cd'ler. Bulamaman imkansız.
kotan varsa netten de xp indirebilirsin google da ara
sercan007ya bu başlat/çalıştır/sfc/boşluk/scannow yaz cdni tak tüm sistemini onarsın yalnız unutma tüm değişmiş görselleride orjinal hale getirir,yada Windows u Eski Ayarlarıyla Yeniden Kurar. demişsinizde bunu yapınca yüklenmiş şeyler format atılmış gibi gidermi yoksa sadece ayarlarımı yapıbozuk dosyalar ve sistemin düzeltilir.