benim bilgisayarı açınca hoş geldiniz yazısı çok geç gidiyor gittikten sonrada masaüstünde regsvr bulunamadı hatası yazıyor nolur yardımcı olurmusunuz acil anlıyacağım biçimde yazarsanız sevinirim by teşekkürler
regsvr hatası
Virüslenmişsiniz efendim geçmiş olsun :( İyi bir virüs tarayıcısı ile sisteminizi tam tarama yaparsanız sorun çözülecektir (temizleme için Panda programını öneririm - diğer temizleme becerisi yüksek alternatifler de uygundur tabi. Regserv hatalarında virüs tarayıcılarının çoğu, virüslenen dosyanın sistem dosyası olup olmadığına dikkat etmediklerinden direkt olarak silme yöntemini seçeceklerdir. Bu da bilgisayarınızda onarım yapayım derken daha fazla sorunla karşılaşmanız anlamına gelecek. Bu yüzden virüslü dosyayı silmeden, içindeki virüs kodunu temizleyebilen bir yazılımla taratma yapınız)
Sorun bu şekilde giderilemezse, çok fazla hasar tespiti yapmaya gerek yok - zira virüslenme değilse onlarca ufak, hatta garip nedeni olabilir bu durumun. Temiz bir format ve yeni bir sistem kurulumu kısayoldan problemi halledecektir.
acronis olurmu sistemi geriye alma programı
ama panda çok ağırlaş tırıyor programı nasıl yapıcağımı resimlerle anlatamasmısınız çok acil
iyi diyorsunda banna başka yol bulamasmısın
iyi diyorsunda başak programlarda tavsiye ediver
bilgisayarımı hızlandırmak çin ne önerirsiniz
billgisayarımda acronis 11.0 yazılımı var sistemimi geriye almak istiyorum nasıl alırım anlatırmısınız lütfen olabildigince resimli olsun
merhaba
regsvr sanırım bir sistem dosyası değil. silebilirsiniz. ama sizin makine de bulunamadı diyordu. o zaman zaten silindi de kayıt defterinde bir yerlerde regsvr.exe nin başlaması gerektiği ifade eden bir kayıt vardır. size onerim kayıt defteri içinde regsvr.exe aratın , bulup silin. kayıt defterinde çalışmak için hiç deneyiminiz yoksa bir bilenden yardım alınız.