Merhaba nerden geldiğini anlamadığım bi spy var ve programlarla bulamıyorum googleda arama yaparken bulduğum linklere basınca direk reklam sayfasına aktarıyor . bunu nasıl çözebilirim ..
reklam sayfasına aktarıyor
Dergilerin verdiği CD'lerden Adaware ve Webroot spysweeper programlarını kur guncelle ve guvenli kipte tarama yap. Sorunun komple çözülür. Buraya da sonucunu yaz.
Eğer Cd yoksa Antispy programı ındırebılecegın bır lınk veya sıte bulmalısın.
peki birşey soracağım:
KİS var Ad-Aware 2007 var iken Webroot spysweeper'i de(veya bir başkası)indirelim mi?Yani aslında 2 adet Spy programının bulunması daha mı iyi olur?Çünkü bu yönde telkinlerde var.Çakışma olurmu(hiç denemedim)?Teşekkür ederim.
Antıspy programlarını bız elle çalıştırdıgımız ıcın sorun olmaz. Tabı teker teker tarama yapmak daha mantıklı. Onun dısında çakışma ıkı tane antıvırus prog. kullanırsan meydana gellir.Sistem kararsızlasır veya komple çöker..
En güzeli en az 2 tane spy programının bulunması bırının buldugunu dıgerı kacırabılır. Spy programları sıstemı kararsız hale getırmez.Zaten elle çalıştırıldıgından teker teker tarama yapıldıgından kontrol bızde oldugundan sıstemde sorun oluşmaz ve ağırlaşmaz.
evet,teşekkür,katılıyorum.KİS de indirme sırasında bloklamaz izin verirse,ben de 2 ye çıkaracağım,işin doğrusu bu gerçekten.
--
:)çok komik,Spyware Doctor ile epeyce bi boğuşmuştum(KİS i yüklerken)da,aklıma o geldi.
--
arkadaşlar sölediğiniz programalr işe ayramıyor hepsini denedim çok garip bi durum googleda linke tıklıyorum bazen sayfa açılıyor bazen reklam sayfasını açıyor ..
Güvenli modda taradınmı sistemini?
ad-aware ve spyware doctor tek geçerim.
Yok abi güvenli kipte açtım gene olmadı bi türlü kurtulamıyorum
o zaman www.kaspersky.com.tr adresınden sıstemını onlıne tarattır.