Hiper£l£v£nKids açtığı rekor amaçlı konu bende dahil bi kaç kişinin sebebsiz tartışması yüzünden kitlendi
ben bir daha açtım belki diğer konu kadar ilerleyemez ama bi deniyim dedim ve açtım inş kararız
Rekor Hayelleri Suya Düştü
arkadaşlar daha öncede belirttim... orada rekorun kırılması zaten imkansızdı çünkü orada bir konu yoktu ki...
dünyanın en uzun forum konusu adı üstünde "bir" konu üzerine yapılmıştır... chip te açılan sayfa tamamı ile gereksizdi...
Tartışan arkadaşların oradaki mesajları silinse hiçbir problem kalmaz :)
Boş bir tartışma nedeniyle konunun kilitlenmesi iyi olmamış arkadaşlar.
Sayın Serkan Karadaş'tan rica ediyorum gerekli uyarıları ve temizliği yapıp konuyu yeniden açınız.
Bu konu içinde herkesin yararlanabileceği faydalı bilgiler de mevcut.
Bundan sonrada bu tür tartışmalar olursa bu konu ebediyen açılmayabilir tüm arkadaşlar bunun bilincinde olsunlar.
Saygılarımla.
Bir gittim konu kitlenmiş,tekrar açılmış.Ben de az önce konuya meal yazdım sonra bu konuyu gördüm şaşırdım.
Bende zamanında çok Pm çektim ama haklısın fazla işe yaramıyor üyelerin uyarması.Aynen.
Sonuçta şu unutulmasın bir kişinin yazması diğer kişiye söz hakkı yaratıyor eğer karşındaki kişide uslüp yoksa ne yazık ki istenmeyen durumlar yaratıyor beni bu forumdan soğutanda uslüpsuz bazı üyeler oldu.Özelden de görüştüğüm kimi forum arkadaşlarım bana msnde forumu artık bıraktıklarını çünkü ortamın bozulduğunu söyledi eğer Chıp Online forum bu yolda gitmeye devam ederse başka girmek istemeyen üyelerde çıkacaktır aslında Chıpi böyle görmek bana üzüntü veriyor ama en güzeli burada kimsenin seviyesine inmemek.