eskisi gibi yine biz anlatıyoz yine biz dinliyoz...
RENKSİZLİK
- 1
- 2
merak etmeyinn artık cvp yazıyor vede veriyorlar şu son bi hafta içinde selçuk abi bayaa bi yazdı bunada cvp vericektir kesin..
tabi ki kafasına göre takılacaklar
e sonuçta burası onların forumu
bir ara gidenler olmuştu
niye şikayet ediyorlar ki
gidenlerden kastın içinde benim de olduğum grup sanıyorum, şimdi şöyle bir şey var; biz gittik belli şeylerin olacağına olan inancımız tazelendi ve geldik, ve gayet de burada mutluyuz. Gelelim yeni eleştiri olayına; buraya geldiysek susup oturacak halimiz yok, eksiklik gördük mü söyleyivereceğiz, her şeyi olduğu gibi kabullenen biri asla olmadım.
elvisin dediğine katılıyorum. eksikler varsa bunları tabiki dile getireceğiz. her ne olursa olsun biz bu forumun üyesiyiz. geçmişte olan kopmalar bu forumun değerini gösterdi birçoğumuza. bu forum için her zaman en iyisini istiyoruz ve bunada hakkımız var.
Ben adminlerin katılım konusunda sana katılmıyorum free son zamanlarda eskiye nazaran daha çok cevap alabiliyoruz. Maille attığımız sorunlarımıza bile cevap veriyorlar yalnız mantıklı istekler doğrultusunda olursa... Hakkı abi , selçuk abi ve ufuk abi ellerinden geldikleri kaddar cevap yazmaya çalışıyorlar ama emin ol ki burada yazılan herşeyi takip ediyorlar...
[/alinti]
Adminler sıksık buralara uğruyorlar, elvis haklı.
Ama bu niçklerin altı da çok boş kaldı yav, deyim yerindeyse ( affedersiniz! ) ot gibi kaldı be..
ya en azından şu nicklerin altına online butonu konsun o sırada o üye online mı diilmi görelim dimi.
Muhteşem bir fikir..Kişisel olmayan güzel ve sade bir düşünce..Çok sağol cico kardeşim...
alıntı:
Gönderen : cicoya en azından şu nicklerin altına online butonu konsun o sırada o üye online mı diilmi görelim dimi.
ya güzel şeyler çok ama uygulayacak yok. inşallah en azından bunu yaparlar bence hiç bi sakıncası yok.
https://www.chip.com.tr/forum/mem ... ame=0&whichpage=548
bi bakarmısınız burda 2 tane moderatör var biri 1 msj yazmış diğeri ise hiç msj yazmamış komik diilmi yaw.
evet komik bir durum. Onlar hala moderatör mü dersin cico?
Cico kardeşim fikirlerin gibi bazı durumları açıklığa vurman da çok güzel tebrik ederim...
enstanteneler bitmezzzz acı ama gerçek diyelim biz buna ...
walla komik arkadaşlar ama gerçek olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
alıntı:
Gönderen : free_x_manarkadaşlar sizlere katılıyorum.forumumuz güzel ama çok renksiz.ayrıca adminler de foruma neden teşrif etmiyorlar doğrusu merak ediyorum.bazen öyle sorunlar oluyor ki 100 kişi okuyor ve 1 tane bile cevep çıkmıyor.bu tür konuşara adminler özellikle bir fikir beyan etmeli çünkü forumumuza gelip bir çözüm bulamadan giden ve bir daha uğramayan bir çok üye biliyorum.belki sorununa çözüm bulabilse burada kalıcak.en azından aklının bir köşesinde chip forumları hep kalacak.burada aktif katılımcıları toplasan 20 kişiyi geçer mi arkadaşlar.bir siz ve bir kaç arkadaşımız var.
+?
madem bu moderatörler iş yapmıyo silinsin daha önce elvisin açtığı bi konu vardı silinmesi gereken üyelikler diye üyeleri geçtim artık silinmesi gereken moderatörlükler bile var bu forumda. ilginç.
gerekten de öyle. Ama şu online butonu ii fikir
boş kalmasında olsun bi şeyler yaa..
alıntı:
Gönderen : free_x_manarkadaşlar sizlere katılıyorum.forumumuz güzel ama çok renksiz.ayrıca adminler de foruma neden teşrif etmiyorlar doğrusu merak ediyorum.bazen öyle sorunlar oluyor ki 100 kişi okuyor ve 1 tane bile cevep çıkmıyor.bu tür konuşara adminler özellikle bir fikir beyan etmeli çünkü forumumuza gelip bir çözüm bulamadan giden ve bir daha uğramayan bir çok üye biliyorum.belki sorununa çözüm bulabilse burada kalıcak.en azından aklının bir köşesinde chip forumları hep kalacak.burada aktif katılımcıları toplasan 20 kişiyi geçer mi arkadaşlar.bir siz ve bir kaç arkadaşımız var.
Beyan etmek istemiyorum fikrimi. Sadece okuduğumu bilin yeter ;)
- 1
- 2