anlaşılan bu işi çoğu kişi askerlikteki rütbe gibi görüyor herhalde ondan bu kadar tartışma 1 yıldız teğmen 2 yıldız üsteğmen 3 yıldız .... bu şekilde gider bu kargaşa
Rep?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Reborn91Repin verilme sayısına oranı.Bi denesi benden yapmayın beyler :)Diyelim sana toplam 4 kişi rep verdi. Sırasıyla 4-2-3-3 toplam 12 repin var.
Bunun ortalaması 12/4 = 4 ediyor. Buda sana 4 yıldız ediyor :)
rep sistemi iyi bişey değil ama. repleri misafirlerin vermesi ve sadece forumda kendine ait bir bölümde geçerli olması bir sorun olmayabilir... çünkü diğer forumlardaki rep ve teşekkür sistemi eğer chip forumda bütün bölümler için geçerli olursa bakınız chip forumun ilerde hali budur:
link ölü olduğu halde moderator bile teşekkür etmiş şaka gibi bir forum resmen
silici06rep sistemi iyi bişey değil ama. repleri misafirlerin vermesi ve sadece forumda kendine ait bir bölümde geçerli olması bir sorun olmayabilir... çünkü diğer forumlardaki rep ve teşekkür sistemi eğer chip forumda bütün bölümler için geçerli olursa bakınız chip forumun ilerde hali budur:Çok haklısınız. Rep sisteminin ilk zamanlarında ve yanlış haıtrlamıyorsam hemen öncesinde ben de dahil olmak üzere birkaç kişi bu konudaki endişelerimizi dile getirmiştik. Ama Selçuk İslamoğlu'nu tebrik etmek lazım. Oldukça başarılı bir sistem kurdu ve sistem gayet iyi işliyor.link ölü olduğu halde moderator bile teşekkür etmiş şaka gibi bir forum
yakuza_rep vermek sadece misafir üyelere ait bişHayır sadece misafirlere özel değil.Uzmanına sorun bölümüne sende soru sor.E-mail'ine gelen link'e tıkla sende verirsin...
Gerçi konuyu biraz hortlatmışım ama neyse.Ben daha yeni gördümSon Düzenleme: Fattur ~ 11 Nisan 2009 19:04
şu anda pc maker in repi benden az ama 5 yıldızlı o nasıl oluyor peki?
Benim 76 repim 4 yıldız. onun 51 repi var 5 yıldız.Bunun meali nedir??
Selçuk İslamoğlu1 yıldız hiç çıkılmaz hale getirmek - 5 yıldız tam çözüm.... Arası diğerleri doğal olarak.rep puanları ile yıldızlar bağımsızmı yani?
Şimdi bunu tam çözemedim.Kafam karıştır birden :S
Fatturrep puanları ile yıldızlar bağımsızmı yani?Rep puanı, "sayıyı", yıldızlar "kaliteyi" belirtiyor.
Şimdi bunu tam çözemedim.Kafam karıştır birden :
Peki renkler neyi anlatıyor?
JADEXTam dört senedir rep olayını yenimi çözdün sen? valla pes diyorum sana 2005'te üye olduğunu göz önüne alırsak biraz geç kalmışsın gibideJADEX dikkat etmedim hiç Chip i de severim forumuda ama sorgulamadım hiç Yapmışlardır birşey dedim geçtim. REP le hayatım boyunca işim olmadı. Hele şu REP verelim arkadaşlar paylaşım rep le olur ver ver ver gibisine hiç bulaşmadım. Sağolsun demekki birilerine yardımcı olmuşum onlarda vermiş. 5 Yıldız iyi bişi.@Fattur abi bilmiyorum ama Selçuk abi anlatmış işte ;)
ugossherşey iyi hoşta belli bir seviyeye gelenleri de modaratör yapmak lazım bence... forumun en deneyimlileri bile modaratör değil,,,İhtiyaç yoksa neden moderatör alımı yapılsın kiSon Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 26 Haziran 2009 20:45
tuncabİhtiyaç yoksa neden moderatör alımı yapılsın kihahamillet birbirini yer sıraya girerlerdi artık mod olmak için.
havasıda beter olur.
"Lan ben CHIP te moderatörüm olum."
"hadi lan nereden bilecem."
"git CHIP e bak foruma. Denyoya bak ya. Belge verdiler gösteriyim mi. Tövbe tövbe forumda bir mesajımı bul yazar moderatör diye"
"iyi be iyi of."