4770 ekran kartına 400w aopen power yetersiz gelir diye ocz 600w power aldım ama pc yine resetliyor arada sırada cheskum bios auto gibi siyah ekranda yazılar çıkıyor acaba ne yapmalıyım
RESERT
sistemi 5 ay önce topladım hiç overlok yapmadım ve hiç driver güncellemesi yapmadım
Yazdığından pek birşey anladım. Bilgisayarın özelliklerini ayrıntılı yazarsan belki yardımcı olabiliriz. Bios'u güncellemeyi veya resetlemeyi deneyebilirsin. İyi akşamlar.amd phenom x3 8650 2,3ghz 3,5mb
gigabyte ma770 ud3 1200mhz
sapphire hd 4770 512mb 128bit ddr5
2gb kingston hyperx 1066
ocz 600w power
500gb wd 32mb 7200rpm claviar black
daha öncede reset vardı 400w power sisteme yetersiz dediler bende 600w aldım yine reset ve oyun yüklerken donmalar oluyor
Aldığınız günden beri bu sorun varsa neden aldığınız yere götürmüyorsunuz? Hem 5 aydır güncelleme yapmadım diyorsunuz. 5 ay içerisinde kaç kez güncelleme çıkıyor haberiniz var mı? Bence hiç vakit kaybetmeden aldığınız yere götürün. Beklemeye devam ederseniz satın aldığınız kişi sorumluluğu kabullenmeyebilir. İyi geceler.
ya ben yenı uyeyimde burda soru nasıl sorucam yada nasıl konu acıcam benımde resetle ılgılı problemım war da ?
ya yenı uyeyım forumda bulamadım soru sorma sayfasını ben burda sorayım . bende ıntel pentıum 4 3.00 ghz işlemci 80 gb hdd 1 gb ram ve windows xp 2008 sp3 yuklu bı sıstem var bu sıstem ılk defa kurulmus ve pc reset atıp duruyor. donanımların hemen hemen hepsını degıstırıp denedım ve hala resetlıyor yenı power bıle aldım ama hala aynı onboard ekran kartı ve harıcı ekran kartı ılede denedım 4 farklı cd rom cd rw dvd rom dvd rw olmak uzere denedım yıne olmuyor format atamıyorm sıstemı 2003 xp professıonal e cevırıcem ama sureklı reset atıyor nedenı ne olabılır ? dedıgım gıbı herseyı denedım ram power ıde ekran kartı temızlık fan kontrolu macun kontrolu cd okucular power kabloları bı anakartı test edemedım acaba işletım sıstemı reset atmaya sorun olabılır mı ?