merhaba arkadaşlar.
ben bir süredir lotro oynuyordum (çok rahat bir şekilde) . babam flash bellek e müzik yüklerken bilgisayar takılmış ; ki önceden hiç yapmazdı ; bilgisayar takıldıktan sonra babam bunu power tuşundan kapatmış.
tekrar açmayı denediğinde açılışta takılmaya başlamış bir kaç kere denemiş düzelmemiş. ben eve geldi-
ğimde açtım bilgisayarı ve gene takıldı (ilk gelen sayfanın (f1-f9- del' e basılan yer) değilde ikincisinde
takıldı öncekine göre en altta farklı bi yazı çıktı farklı dediğim "Verfy" ile başlayan bi cümle var ya onun yazılamamış , bozuk yazılmış hali gibi.. bende bir kaç kere denedim vekendiliğinden (ben hiçbir şey yapmadan) açıldı. sonra sıcaklıktan mı diye düşündüm ve baktığımda 80 derece civarındaydı. bende hemen bilgisayarın içini açıp termal macunu kontrol ettim. ve kül olmuştu :). hemen temizleyip macun sürdüm ve sıcaklık 30 derece ye düştü. tekrar oyuna girdim gene reset attı. demekki bu sıcaklıktan değil dedim ve format attım. oyunu tekrar kurdum ve baya bi oynadıktan sonra tekrar reset attı. bu olaylardan sonra yazılımsal değilde donanımsal olduğuna karar verdim.
sizce hata nerede?
Sistem:xp prefessional
işlemci: intel core 2 quad cpu q8300 @ 2.50ghz (4 cpu's)
Bellek: 3292 MbRam
HDD: 500 gb
Bios: award modular bios v6.00PG
Ekran Kartı onboard. intel g41 express chipset- yaklaşk toplam bellek 1024 MB