BENİM FOXONN MARKA anakart-SİS CHİPSETLİ 478 SOKETLİ işlemçi-İNTEL CELORON 2.4 İŞLEMCİLİ KİNSGTON 512MB SD RAM Lİ 128MB GEAFORCE 4MX 44O EKRAN KARTI VAR KAFAYI YİYECEM ARTIK yeni ANAKART VE NVİDİA NIN sürücüleri indirdim YARDIMCI OLUN LÜTFEN KENDİ KENDİNE ARADA BİR RESET ATIYO.
RESET SORUNU
Sorun nedırkı ben anlamadım drıverlarını ındırmıssın daha ne ıstıyorsunkı.. Yukle işte.. Sorununu tam anlat ne yapıyorsun da ne oluyor yada olmuyor gıbı...
bde pc voltaj dştüü zmn bde elektrk akmnda dalgalnama olduu zmn kndne rest atar bndan olablr diorm ayrıca windows çoook eskysede bazen yapıo bnde oluyodu eskden ama eer 1. sorndan kaynaklanıosa bi ups almnı tavsiye edrm
bnce sistemini tamamen upgrade
Bana sorarsan donanımsal bi problem derim ama bide söyle bir ihtimal var res attıktan sonra sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı dıyorsa pcde vırus var demektır kardesım
Güç düşmelerinde pc nin res atma sı normaldir ama durup durukende res atıosa ısı problemide olabilir.Eğer bunlarda yoksa sorun windows dan olabilir.We ayrıca Borgaya katılıorum tam olarak sorununu anlatmamışsın Örn: Şunu yaparken res atıo gibi bişi diebilirdin die düşünüorum...