Arkadslar benim pc i hafdadır reset atıyor kendi kendine daha acılır acılmaz 2 yada 3 kere sonra herşey normale dönüyor xp acılıyor ama bu zamanı belli olmuyor ama acdığım uygulamalar hada veriyor oda ben bir şey açmazsam sistem hataları sürücü hataları vermeye başlıyor
bir iki kere format attım pc ye ısınma da olcanı sanmam daha car acmaz reset atıyor. Bu nun bir anlamı varmı bilmem ama indirdiğim dosyalarda bozuk oluyor tekrar indirirsem belki calısıyor bir fikri olan varmı ben anakart diyorum ama boşuna da sağlam kartı atmak isdemem. yardımınızı bekliyorum
resetler bozulan dosyalar
Benımde aklıma anakart geldi bunu denemeden bır sey dıyemeyız. Anakartını test ettırmen lazım. Sorun HDD'de de olabılır. HDD'i başka bir sisteme bağlayıp ıkıncı HDD olarak kullanmayı gerekırse yenıden sıstem kurmayı dene. Sorun verırse HDD'dedir sorun ama bence teknık servıse gıtmelısın
PSU nu ve ram larini değiştirerek kontrol edebilirsin.PSU kaç W ?
pus la ilgili sorun daha önce yaşamısdım ve değişdirdim 350 w A open var şimdi..
bu soruna virüs sebeb olabilirmi ? ( format attım tüm hardıske)
Format attıysan hdd ye virüs den olmaz donanımsal bir problem seninki tek tek denemeden bulamazsın.Eğer elinde denemek için psu ram hdd felan yoksa teknik servise götür.
Oyumu HDD'den yana kullanıyorum...
bu arada oynadihim ko da soyuldum ben pc bozuldu derken adamlar beni ssoymus ... 100 ytl zarar var ama anlamıs değilim hala ne alakası var ...