Resim Kursu

palmatos
22-01-2023, 00:30   |  #1  
palmatos avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2023

Merhaba arkadaşlar resim kursu arayışındayım varmı bildiğiniz bir yer, birkaç kişi ressam anneyi tavsiye etti sizlerin varmıdır başka tavsiyelik yerler.

neptuno
22-09-2023, 13:48   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2023

Ressam Anne'den resim kursu almaya başladığımdan beri sanatla olan ilişkimde büyük bir değişiklik gördüm. Bu kurs, benim için gerçek bir sanat yolculuğuna dönüştü.

İlk başta, kursa başlamadan önce pek de yetenekli olduğumu düşünmüyordum, ama Ressam Anne'nin rehberliği ve öğretim tarzı sayesinde resimdeki becerilerim hızla gelişmeye başladı. Kendi ifade tarzımı bulmamda ve farklı teknikleri denememde bana cesaret verdi.

Ressam Anne sadece bir eğitmen değil, aynı zamanda ilham kaynağıdır. Onun sanat eserleri ve tutkusu, her dersi daha da ilginç ve motive edici kılıyor. Her zaman öğrencilerinin potansiyeline inanır ve bireysel ihtiyaçlara odaklanır.

Ayrıca, Ressam Anne'nin kurslarının samimiyeti ve sıcak atmosferi beni her zaman rahat hissettiriyor. Diğer öğrencilerle olan etkileşimler de oldukça değerli.

Ressam Anne'nin resim kursunu herkese tavsiye ederim. Eğer sanata ilgi duyuyorsanız veya yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız, bu kurs sizin için mükemmel bir seçenek olabilir. Başladığımdan beri çok şey öğrendim ve bu süreci keyifle sürdürüyorum.

seto__
23-09-2023, 23:56   |  #3  
seto__ avatarı
Yönetici
Teşekkür Sayısı: 41
869 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2011

Belediyelerin ve halk eğitim merkezlerinin de kursları oluyor. Bütçe açısından sıkıntısı olanlar bu seçeneklere de bakabilir.