arkadaşlar bir arkadaşim sordu bana kurcaladım ama bulamadım bilgisayarında paint yok sanırım ms word var eski bi pc.neyse konu şu çizim yaparken lazım oluyormuş;
worda resim yapıştırıp çıktı alıyor yazıcıdan fakat resmin ters çıkması(baş aşaği değil-ters -yüz gibi)gerekiyor yazıcıdan.bir bakıma kamerlardaki image mirror olayı gibi birşey.mesela pc den örnek vereyim resimde başlat tarafı sağda saat tarafı solda olacak şekilde gibi çıkacak.nasıl çevirilir bu şekilde?daha önce yaptım diyor ama bulamıyor bende yapamadım yardım bekliyoruz.
resimi ters çevirme
Paint nasıl yok ya
Eğer painti silmişse C:\WINDOWS\system32 bölümüne girerek mspaint.exe dosyasını masa üstüne koysun ;)
Daha sonra Paint'te Ctrl+R yaparak resmi çevirin.
ayna görünümünü word'ün içindede yapabilirsin.
aşağıdaki resimler sana yardımcı olabilir.
arkadaşlar müthişsiniz yahu.OOOOMMMMEEEERRRR alttaki resimlerdeki gibi demek istemiştim başaşği yada yan değil.anlatmasını bilemedim ama erdem 933 anlamış.ama diğer verdiğin bilgi ve ilgin için saol.onu da öğrenmiş oldum.paint yok nasıl bişey bende anlamadım hiç mi kurmadılar nedir.öğleden sonra dediğini denemeye gidecem.
erdem 933 sende resimler falan uğraşmışsın ikinize de çok çok teşekkürler.
history83arkadaşlar müthişsiniz yahu.OOOOMMMMEEEERRRR alttaki resimlerdeki gibi demek istemiştim başaşği yada yan değil.anlatmasını bilemedim ama erdem 933 anlamış.ama diğer verdiğin bilgi ve ilgin için saol.onu da öğrenmiş oldum.paint yok nasıl bişey bende anlamadım hiç mi kurmadılar nedir.öğleden sonra dediğini denemeye gidecem.Paint her bilgisayarda yüklü olarak vardır
erdem 933 sende resimler falan uğraşmışsın ikinize de çok çok teşekkürler.
vallahi her türlü aradım yok nasıl şey anlamadım gizli dosyalar çaliştira heryere ama yok paint
Çalıştır bölümüne mspaint yazıp entere basarak painti açabilirsin aramana gerek yok
kovanciÇalıştır bölümüne mspaint yazıp entere basarak painti açabilirsin aramana gerekkovanci arkadaşının dediğini yaptıktan sonra yinede paint yoksa, çalışmıyorsa; denetim masasından prg ekle/ kaldıra girip oradanda windows bileşini ekle/ kaldır seçeneğine geçmelisin. orada paint olmalı yoksa bile donatılar diye bi kısım olacak. onu eklemelisin.