SELAM ARKADAŞLAR DİJİTAL FOTRAF MAKİNAMA FOTRAFÇI YANLIŞLIKLAN FORMAT ATTI DAHA DOĞRUSU RESİMLERİ HEPSİNİ SİLDİ .BİLDİĞİNİZ BİR PROGRAM VARMI ..KURTARMAK İÇİN ..HANİ BİLGİSAYARLARDA FORMATLANAN HDD DEKİ VERİLERİ KURTARAN PROGRAM GİBİ .YADA O PROGRAMLAN SİLİNEN RESİMLERİMİ KURTARABİLİRMİYİM ..YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .
RESİMLERİM GİTTİ YARDIM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Dediğin gibi hdd deki silinen veriler geri getirilebiliyo ama foto makinesinden silinen verilerin tekrar geri getirilmesi zor ama imkansızda değildir belki bi yolu vardır.
Arkadaşım bide şu yolu dene dijital foto makinelerle ilgili sitelerde olan forumlarda şansını dene belki bilken vardır.
ilgi ve alakanız için teşekürler sorunu çözdüm sağolun
malesef dönüyormuş yeterki bir iş işin çaba harca
nasıl dönülüyormuş peki?Sendende duyalım bakalım bildiğimiz gibimi yaptın.
nasıl dönüyor sen soylede bızlerinde başına geldıgınde el çırpmayalım keyfo kardeş hadı geçmiş olsun dielim sana kolay gelsın saygılar
Bazıları sadece kendi sorunları için insanlardan yardım ister sorunu halolduğu zaman ise bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesini benimser insanları aydınlatmaz veya yardım etmez... Onun için arkadaşlar o arkadaş sorununu halletmiş cevabı "hallettim" kelimesi olmuş sadece eğer biraz bizleri düşünseydi nasıl yapılacağını anlatırdı. Zaten cevabını bile konu açıldıktan 3 hafta sonra vermiş....