Selam arkadaslar yukarida belirtigim gibi baslattan resimlerim klasorune tikliyorum acilmiyor diger butun klasorler aciliyor ama sadece resimler acilmiyor buarada benim bilgisayar 64 bit vista
Resimlerin klasoru acilmiyor
Resimlerim e sağ tıklayıp özelliklere bas. Gelen pencerede konumu yazıyor klasörün. Konumun doğru olup olmadığını kontrol eder misin?
Bence Belgeler'den (Yani kullanıcı adından) Resimler klasörünü silmişsin :)
yeni bir kullanıcı açın bakalım onda da açılmayacak mı ?:)
Arkadaslar cok sagolun cevaplar icin kusura bakmayan fazla nete giremiyorum o yuzden cevabin biraz gecikti evet resimler klasorune sag tikliyorum ozelliklre tikladiktan sonra klasor bos gorunuyor ama daha once resimlerim vardi icinde resimlerim simdi belgelerim klasorunde ve onlari acmaya calistigimda ise mesela bir yere upload yapacagimda resimler gorunmuyor sadece numaralari var ve tikladiktan sonra upload ettikten sonra yeni klasorde gorunuyor ve be hangi resmi yukledigimi secemiyorum cunku ikinci upload ta ayni resmi yine yuklemis oluyorum aile koruma sifreleriyle bir alakasi varmidir bilmiyorum ama bir ara aile koruma sifreleriyle bir kac sey yapmistim belki ondan olabilir simdien verdiginiz acil cevaplar icin cok sagolun