bilgisayarımı açtığımda yeniden başlatıyor
yeniden başladığında normal çalışıyor.
genellikle 2 günde bir falan oluyor
eset le tarıyorum virüs gözükmüyor*
restart atıyr pc
- 1
- 2
aşırı ısınmadan dolayı olabilir http://www.almico.com/speedfan437.exe programıyla reset atmadan onceki sıcaklıkları yaklamaya calısın
TAM OLARAK NEREDE KENDİNİ RESTART EDİYOR ACABA? AÇILIR AÇILMAZMI YOKSA WİNDOWS EKRANI GELDİKTEN SONRAMI?
AMIGA500TAM OLARAK NEREDE KENDİNİ RESTART EDİYOR ACABA? AÇILIR AÇILMAZMI YOKSA WİNDOWS EKRANI GELDİKTEN SONRAMI?bilgisayarı açıyorum masaüstü geliyor ve resetliyor
_cypher_aşırı ısınmadan dolayı olabilir http://www.almico.com/speedfan437.exe programıyla reset atmadan onceki sıcaklıkları yaklamaya calısıbilgisayarı açar açmaz oluyor.
o kadar çabuk ısınır mı
BU BİR ISINMA PROBLEMİ DEĞİL SANIYORUM. FAKAT DONANIM PROBLEMİ OLABİLİR SAFE MODE DA ÇALIŞTIRMAYI DENE. AYNI ŞEY OLUYORSA SİSTEM DOSYALARININ BİRİNDE BOZULMA OLMUŞ DEMEKTİR. BU ARADA BİLGİSAYARIN KENDİNİ RESETLEMESİ İLE RESTART ETMESİ FARKLI BİR DURUM. İKİNCİ KEZ ÇALIŞTIRDIĞINDA NORMAL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORSA ZATEN BUNUN YAZILIMSAL Bİ DURUM OLMASI ÇOK ZOR. YA SİSTEM DOSYALARINDAN BİRİ HASAR GÖRMÜŞ YA DA DONANIMLARDAN BİRİ.
resetten once mavi ekran felan geliomu geliosan hata kodu=?
DOSTUM DONANIMINDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPTINMI HİÇ ? (RAM TAKMAK VS VS. GİBİ)
AMIGA500DOSTUM DONANIMINDA HERHANGİ BİR DEĞİŞİKLİK YAPTINMI HİÇ ? (RAM TAKMAK VS VS. GİBİ)hayır hiç bir şeyini değiştirmedim
HIMM GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM VE BU DURUMDA FORMAT ATTIĞNDA BİLE DÜZELMİYORSA BÜTÜN DONANIMLARINDAN AYRI AYRI ŞÜHELENMELİSİN GÜÇ KAYNAĞI (POWER SUPPLY) DAHİL.
AMIGA500HIMM GERÇEKTEN ZOR BİR DURUM VE BU DURUMDA FORMAT ATTIĞNDA BİLE DÜZELMİYORSA BÜTÜN DONANIMLARINDAN AYRI AYRI ŞÜHELENMELİSİN GÜÇ KAYNAĞI (POWER SUPPLY) DAHİL.format atmadım henüz
konuyu biraz daha netleştirirsek profesyonel değilim de anlamıyorum
bence verilerini yedekle ve anlayan bir arkadaşın varsa format attır. yine de aynı sorun olursa parça değiştirmen lazım malesef. zaten periyodik aralıklarla bilgisayara format atmak iyi bir çözümdür. bu aralık kullanımınıza göre değişir bazen 6 ayda bir bazen 2 senede bir bile olabilir.
AMIGA500bence verilerini yedekle ve anlayan bir arkadaşın varsa format attır. yine de aynı sorun olursa parça değiştirmen lazım malesef. zaten periyodik aralıklarla bilgisayara format atmak iyi bir çözümdür. bu aralık kullanımınıza göre değişir bazen 6 ayda bir bazen 2 senede bir bile olabilir.format atmayı biliyorum
ve de en uzun süreli 2 3 ay kullanabildim format atmadan
yaklaşık 10 ay oldu pc alınalı 6 kere format atıldı
hdd iflas etmesinden korkuyorum
yani format attıktan 2 - 3 ay sonra bu sorun çıkıyorsa eğer bilgisayarın yaptığı updateler bilgisayarın donanımıyla uyumsuz olabilir. ama bilgisayarın garantisi varsa bence bırak onlar uğraşsın derim. çünkü 2 - 3 ayda bir format atmak anormal bir durum.
AMIGA500yani format attıktan 2 - 3 ay sonra bu sorun çıkıyorsa eğer bilgisayarın yaptığı updateler bilgisayarın donanımıyla uyumsuz olabilir. ama bilgisayarın garantisi varsa bence bırak onlar uğraşsın derim. çünkü 2 - 3 ayda bir format atmak anormal bir durum.ben kötü kullanıyor da olabilirim diycem de şu anda bile esetle taıyorum virüs yok pc normal çalışmıyor
özelliklerini de bakıp yazıyım birazdan ok?
EVET PCNİN ÖZELLİKLERİ GAYET GÜZEL AMA BU MERETLERİN NEYLE ÇAKIŞACAĞI BELLİ OLMUYOR MALESEF. Bİ ÖNERİMDE ÇIKARABİLECEĞİN BÜTÜN DONANIMLARI ÇIKARIP (EKSTRA EKRAN KARTI, RAM LERİN BİRİ, DVD-RW GİBİ) BİRDE ÖYLE BAŞLAT. BAŞKADA YAPABİLECEĞİN PEK BİŞEY YOK DOĞRUSU.
AMIGA500EVET PCNİN ÖZELLİKLERİ GAYET GÜZEL AMA BU MERETLERİN NEYLE ÇAKIŞACAĞI BELLİ OLMUYOR MALESEF. Bİ ÖNERİMDE ÇIKARABİLECEĞİN BÜTÜN DONANIMLARI ÇIKARIP (EKSTRA EKRAN KARTI, RAM LERİN BİRİ, DVD-RW GİBİ) BİRDE ÖYLE BAŞLAT. BAŞKADA YAPABİLECEĞİN PEK BİŞEY YOK DOĞRUSU.hiç birini de çıkaramam malesef o kadar anlamıyorum
en iyisi gittiği yere kadar gitsin
tam anlamıyla bozuldugnda atarız formatı
başka çare kalmadı
önce bi donanım ve işletim sistemini yazsaydın belki ram düşüktür...
stickerönce bi donanım ve işletim sistemini yazsaydın belki ram düşüktür...donanım özellikleri linkte mevcut.
işletim sistemimde xp
ekran kartında bıse var capkin_16@muratoruc.com
pc ye low format atman gerekiyor fabrika formatı pc yi default yapıyor
crazy_16 msn vermek yasak bak hacklemiyim o msn yi kaldır ordan
msg edit
mancukyaArkadasim kurdugun herhangi bir program cakisma yapabilir sürekli reset atmak durumunda olabilir makine.
Cesitli zararli yazilimlar buna sebeb olabilir (genel mantigi Kasper ve Nod32 kurdum bir sey olmaz mantigi icinde oldugu icin cogu kimse).
Donanim sebeb olabilir makinanin isinmasi.Tavsiyem makinanin icini acip temizlemen güzelce fanlari kontrol etmen eger pc eski ise islemci macunu bile sebeb olabilir.
Sonrasinda güvenli modda kullandigin güvenlik programlarini ve en son kurdugun bir seyler varsa kaldirip pcni yeniden baslatman seklinde olur.
- 1
- 2