öncelikle merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var sistemi yeniden başlatıyorum mouse düzgün çalışırken klavye tuşundan herhangi birine basınca klavye ve mouse kilitleniyor croshair hareket etmiyor.bundan önceki klavyem kablosuz olduğundan şüpheleniyorsum ama kablolu logitech marka klavye aldım aynı sorun devam ediyor,sorun yeni aldığım klavyede olabilirmi?kablolu klavyelerde böyle bir sorun olabilirmi?mouse ve klavye ps2 portundan bağlı,mouse kablosuz yalnız yardımlarınızı bekliyorum.....yalnız bide son birşey ekliyim her restartdan sonra olmuyor bu problem
Restart dan Sonra klavye kilitlenmesi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Son Düzenleme: TheAftermath ~ 14 Ekim 2004 13:20
Yıllanmış Üye
659 mesaj
ps/2 portla ilgili bir soruna benziyor...
OP Taze Üye
9 mesaj
ya arkadaşlar lütfen yardım edin çıldırcam yoksaa
Yıllanmış Üye
659 mesaj
bişey denemeni tavsiye edicem - ps/2 'den serial port'a küçük ara parçalar var (bazı mouse'lar ile kutusunda veriliyor...) onu dene yani mouse'u ps/2 den uzak tut bakalım bişiy değişecek mi - bir de yakın zamanda bios ayarlarıyla oynamış olabilirsin - eski ayarlarının tamamını not edip bios'tan default ayarlara load et - ve hatta bios'u sıfırla