slm arkadaşlar.The Chronicles Of Riddick Escape From Butcher Bay oyununun Hangar bölümüne kadar geldim.buraya kadar hiç bi sorun olmadı.ama bu bölümde oyun takılıp kalıyor. daha öncelerde de vardı bu oyun.oda aynı yerde hata vermişti.sonra gidip geçenlerde tekrar aldım ve aynı yerde yine oyun dondu. nedeni nedir. şimdiden teşekkürler
Riddick hata
aynı sorun bende de var acaba pc den mi dedim arkadasa yükledim ondada aynı sorun var.. internetten hiç bişi bulamadım eğer sen bulursan banada söyler misin..
sisteminiz yetiyormu? laptop? masaüstü?
hangara giderken robot gibi makineyi öldürdkden sonra kapıdan geçerken oyun donar. oyun çok güzel ilk aldıgmda bendede hata verdi ama cd dendir deyip fazla takmadim ve 1 yıl sonra tekrar aynı cd ciden aldım
oyun aynı hatayı verdi. oyun cok güzeldi kopmak istemiyordum.oyunun ingilizce versionunu indirip kurdum sorunsuz oynadim.bide türkçe bitiriymdedim türkçe yamayı kurudm ve gördüm ki hangara giderken kapıda dondu bende hatanın çözümünü buldum eger hala daha güncelseninz upload yapalirirm
arkadaşım allah rızası için ben daha yeni aldı ne yaptıysam olmadı çözümü bana yollasana cok sevinirim oyun güzel ama seninde dedigin gibi angara girdikten kısa bir süre sonra donuyo ve crsah hatasını veriyor yardım edersen sevinirim
Hocam Dialogues Klasörün Yedegini Alın Ve Silin Oyuna Giriş Yapın ii Oyunlar