6.yamada çıktı
kaynak http://www.gtaturk.com/forum/index.php?topic=58367.240
rockstar games gta 4 için 6.yamayıda çıkardı
Tam ben konu açmak için girdim. Social Club'ı silmişler.
Release notları:
Updates to Grand Theft Auto IV have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:Rockstar Games Social Club
Shadows
Performance
Multiplayer
Episodic Content
Bug Fixes
bende türkçelerini vereyim adminim Rockstar ilk defa oyuna patch çıkarmadan önce duyurusunu yaptı ve yeni patch ile birlikte nelerin yenileceğinin listesini verdi.
Rockstar Toronto bu gece GTAForums'da yeni konu açarak 6.Patch ile gelecek yenilikleri duyurdu. Gelen yenilikler müthiş. Gta IV oyuncular için yeniden başlıyor dersek yeridir. Gta IV ile birlikte yeni gelen DLC'leri tek tek indiren kullanıcılar içinde yarar sağlayacak.Patchin çok yakında geleceği söylendi.
Patchin adının ne olacağıda tam belli değil Rockstar Toronto'nun GTAForums'da açtığı başlık şöyle "GTA IV Update 1.0.6.0 \ 1.0.5.1 \ 1.0.4.2 (Patch 6)" 3'ünden biri olacak yani.
İşte yenilikler.
Artık RGSC oyunu başlatmak için gerekli değil.Social Club artık arkaplan programı gibi çalışacak. Social Club'e giriş, oyunu başlatma sırasında otomatik olarak yapılacak.Daha iyi görünümlü gölgeler, belleğe daha az yük.Gece görünen gölgeler geliştirildi. Kullanıcı tarafından seçilebilen gölge yoğunluğu.Daha iyi optimizasyon. Özellikle gölgelerden dolayı düşen performans için geliştirildi.Kullanıcılara gölgeler ile ilgili daha fazla ayar yapabilme şansı.Geliştirilmiş bellek yönetimi.Multiplayerda gelişmiş güvenlik, hile koruması.Kaplama hatalarında düzeltme.Uzaktaki araçlarda görünmeyen insanlar düzeltildi.8pm - 6am arasında görünmeyen gölgeler düzeltildi.Japonca multiplayer menüsündeki hatalı yazılar düzeltildi.Günlere göre ay görünümü evreleri geliştirildi.RESC10 hatası büyük oranda giderildi.Oyun içi destek, "Lost and Damned" ve "Ballad Of Gay Tony" satın alma sistemi.
Rockstar Toronto yarın Amerika'da 3 gün sonrada Avrupa'da çıkacak DLC'ler ile ilgilide bilgiler verdi. DLC'lerin Live ve PSN üzerinden tek tek indirilebileceği kesinleşti. Tabi tek tek indirilirse oynamak için Gta IV'e gerek duyulacak. Bunun dışında Patch'in hazır olduğu ve Microsoft'un Live üzerinden yayınlaması için beklendiği söylendi. Büyük ihtimal bugün yayınlanacak.. buradan alıntıdır
Social Club:
-Social Club kaldırıldı
-Oyunu açmak içi artık RGSC yazılımına gerek yok
-Social Club login ekranı artık oyun açılırken çıkacak
Gölgeler:
-Daha az bellek isteyen, daha iyi görünen ölçeklenebilir yeni gölgelendirme teknolojisi
-Kullanıcı tarafından ayarlanabilen gelişmiş gece gölgeleri (Shadow Density'nin yerini aldı)
Performans:
-Özellikle de gölgeler devre sokulduğunda performansı iyileştirmek için renderin'e ince ayar yapıldı
-Gölge kontrolü için artık kullanıcı ayarları eklendi.
-Bellek yönetimi geliştirildi
Çoklu oyuncu:
-Hilecileri ve hacker'ları kullanıcılardan ayırmak için güvenlik artırıldı
Bölümsel içerik:
-"Te Lost and Damned" ve The Ballad of Gay Tony" eklentilerini satın almak için oyun içi destek
Hata düzeltmeleri:
-Akşam 8'den sabah 6'ya kadar araç gölgeleri tekrar devreye sokuldu
-Kayan sokak dokuları düzeltildi
-Uzun mesafeli sniper kullanımını mümkün kılmak için araç içindeki yayalar artık daha uzaktan da görülebiliyor
-Simülasyonlu geçişi ile birlikte Ay da oyuna dahil edildi
-Bazı donanaımlarda çıkan RESC 10" hatası giderildi
Not: Kaynak göstermeden kopyalamayı aklınızdan bile geçirmeyin!
Not2: Google Translate ile boşuna uğraşmayın, hiç bir şey insan tercümesinin yerini tutamaz.
ben kutulu aldım almasamaydımki o kadar para verdik oyuna
Ama oyun güzelde çok pahalı gibi
Ama oyun güzelde çok pahalıKorsanından daha ucuz...www.chip.com.tr/forum/grand-theft-auto-iv-14.99-dolar_t160175.html
Korsanından daha ucuz...Yok be Recep abi o kadar da değil :P Dersen korsanın fiyatıyla derdinin oranı orjinalinkindne kötü, o zaman tamam.www.chip.com.tr/forum/grand-theft-auto-iv-14.99-dolar_t160175.html
Bende Steam'den 7 $ a almıştım. Resmen korsanından daha ucuz. Yalnız bu DLC leri nası yapacaz illa Live'dan satın almamızmı gerek. Oyuna girerken DLC'ler bana bakıyor ben onlara :D
Bende Steam'den 7 $ a almıştım. Resmen korsanından daha ucuz. Yalnız bu DLC leri nası yapacaz illa Live'dan satın almamızmı gerek. Oyuna girerken DLC'ler bana bakıyor ben onlara :Yılbaşı indiriminde 7 dolardı. Kimseye inandıramıyorum. Korsan satıcıların başından ayrılmayız ama orjinal ucuza satılınca da kimsenin haberi olmuyor...Bence bu bir mentalite meselesi. İnsanlar hala boş CD ile orjinal oyunu karşılaştırabiliyorsa bir doktora gitmelerinde fayda var.<
Bu 6. yamayı atınca 1.4 crack var bende nası olacak ?
yamayı yükledim crackte yaptım oyun sorunsuz şu an oyuna launch gta4 ten gireceksiniz rockstar social club e gerek kalmıyor
ayrıca hangi crack yaptın banada yollarmısın bi ?