Programı lisanslı almayacaksanız (100 ytl) Ancak crakılı kullanabilirsiniz. Crak'ı uygulamaksa bir uğraş, araştırma gerektirir. Programı bir süre kendim kullandım açık söyleyeyim pc hakkında bir çok bilgiyi bu program ile öğrendim. Sonuçta her türlü program ,sürücü siste dosyası, kayıt dosyası vs. bilgisayarınızda deneme imkanı buluyorsunuz.Virü sgirer sistem bozulur bilgisayar çöker sıkıntısı yok. Hatta deneyip beğenmediğim programları uninstal etmekle bile uğraşmıyordum. Bir restart yapıp programla sistem geri yükleme hiçbir şey olmamış gibi yola devam.Bence ev kullanıcıları için özelliklede pc, pc-yazılım meraklıları için olmazsa olmaz mükemmel bir program. Baştada belirttiğim gibi programın lisansı 100 ytl civarında ve güncel vista uyumlu sürümü 8.0.2, lisanssız olarak 15 gün deneyebilirsiniz.. Bu parayı verip programın lisansını almaktansa 25- 40 ytl ye aynı işi yapan güvenlik kartları alabilirsiniz.
Kullanımı:
Başarılı bir şekilde kurulum yaptıktan sonra, (kurulumda sadece c diskinizi koruma altına almanızı öneririm) program ikonunu sağ tıklayıp yada programı açarak take snapshort seçeneğinden 3-5 saniye kadar bir sürede sistem imajını allabilirsiniz.Sistem restore etmek isterseniz yine programı açarak veya ikonda restore system seçeneğinden geri yüklemek istediğiniz noktayı seçip nex ve restartı tıklayıp istediğiniz noktaya geri yükleme yapabilirsiniz.File recovery seçeneğinden eski imajda kayıtlı olupta silmiş olduğunuz dosyalarını kurtarabilirsiniz. Diyelim pc çöktü virüs girdi vs. açılmıyor sorun değil.Bios ekranından sonraki programın ekranında 3 snye içerisinde home tuşuna basarak programa ulaşabilir aynı işlemi açılmayan sisteminiz için yapabilir 10-15 saniyede bilgisayarı proplemsiz olduğu bir zamana geri yükleyebilirsiniz.