rooney : türkleri hindi gibi doldurup yiyeceğim
İbrahim öncelikle konu yanlış yerde !
Konuya gelirsek. Rooney'ni belki çocuktu o zamanlar gerçi bende öyleydim hatırlamaz ama 92'de Galatasaray Old Trafford'un üstünde çok güzel yemişti Man Utd'ı. Kaldı ki 2000'de Arsenal ne olduğunu şaşırdı 2002'de Dünya 2008'de Avrupa... vs vs. Biz biz gibi oynarsak dünyada yenemeyeceğimiz takım yok. Böyle açıklamaların arkasından gidip futbolun anlamına başka boyutlar yüklemenin alemide yok kısaca muhattab olmayıp sahada aslanlar gibi cevap verilir, söz söyleyen cevabını alır evine, ülkesine gider. Futbol basın odaları yada otel lobilerinde değil sahada oynanır...
Buraya açılacak konu başlıkları
Ekran kartları/Monitörerler/Tv kartları
Konun spor bölümünde olması gerekiyor yani!
Not:O rooney doğru söylüyor ama kullandığı kelimeler hazmedilecek cinsten değil,BJK maçında inşallaah sakatlanırsın da Futbol hayatın söner!
konunun acılıs yeri icin kusura bakmayın dikkatimden kacmıs
bence yiyebileceğinden değil oyunu ateşleyip seyircileri kışkırtmaya çalışıyor. zamanında ataları bile yiyemedi ki o mu yiyecek? komik yaaa. bu arada biz hindi değil (turky) TÜRKİYE'yiz be rooney yiyorsa gelsinde yesin bakalım. dediğim gibi milleti kışkırtıp seyirci sayısını artırmaya yönelik bir girişim diye düşünüyorum. <
Bir Beşiktaşlı olarak Ronney'in futbolunu beğeniyordum fakat artık kınıyorum.
http://twitter.com/RealWayneRooney
bu hesabın rooney e ait oldugu kesin degil.
ama bu onun sözleriyse ayıp etmiş..
sen mıllı takımla adamlara gol bıle atamazken adam da der tabı hındı tavuk cıvcıv faln
"dingilizler"
sevdim bu lafı :D
rooney mi yiyecek mişşşş o anca çubuk kraker yer o hindi gibi yiyeceği millet bütün Avrupayı aşar
başımıza geçmişte ve günümüzde ne geldiyse ingilizler yüzünden geldi :@:@
rooney bombayı patlatıcak macta galba :D:D