Merhaba arkadaşlar anakartımın modeli ASUS P5VD2-VM SE üzerinde realtek onboard ses kartı var sistemim yeni,benim sorunum şu: Bir kaç gün önce ilk kez format attım driverları kurdum fakat pcyi açtığımda görev yöneticisinden bakınca RTHDCPL.EXE dosyası çok fazla ram çalıyor bu yüzden pc kasıyor ne hikmetse sürekli de bağlantım kopuyor fakat formattan önce böyle bi durum yoktu eski sistemimi arar oldum dosyanın ses kartıyla ilgili olduğunu biliyorum bana yardım edebilirmisiniz :( nette bu konuyla ilgili arama yaptım fakat benim sorunumla ilgili bir şey bulamadım :( şimdiden teşekkürler
RTHDCPL.EXE ACİL YARDIM :(
Arkadaşım eğer forumları araştırırsan başlığı tek büyük harfle yazan ben diilim bunu göreceksin bu konuyu açarken fazla vaktim yoktu ve o yüzden dikkat etmedim bu yüzden uyarmanada hiç gerek yok bu da benden sana bi uyarı!!!
Selam RTHDCPL.EXE nin interneti yavaşlatmasıyla alakası yok ama istersen başlangıçta çalışmasını kapatabilirsin (Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç..burdan kaldırabilirsin) bilgisayarında virüs de olabilir güncel bir virüs programıyla taratmanı öneririm
Teşekkür ederim sorunum çözüldü.
merhaba arkadaşlar ya bende laptopumda buna benzer hatalar alıyorum sabahtan beri çözemedim pc açılıyor mavı ekranda hos geldiniz yazısından sonra ekran kararıyor hiç bi işlem yapamıyorum sadece mause imleci görünüyor win7 kurulu orjinal exper.
İLK OLARAK:Bonus.screeshotreader.exe adlı hatayı alaıyorum.
BİRKAÇ SANİYE SONRADA:Rthdvcpl.exe adlı hatayı alıyorum.
acaba ekran kartımda mı sorun var?