S3 Minide tüm oyunlar internete mi bağlanıyor?

comfuse
14-05-2013, 21:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Telefon yeni. İlk gün kendisinde olan Jenga, Angry Birds vs. oynamıştım ve sanırım internete bağlanıyormuş kimseyle karşılıklı oynamamış olmama rağmen. Ben de subway surfer, gta vice city, doodle jump vs attım oyun başlatılırken internet izni de istiyor onlar da mı internete bağlanıyorlar? Hiç internete bağlanmayan oyun yok mu yoksa bunlar da normal oynarken bağlanmıyorlar da kendi isteğimle facebookta bir şeyi paylaşırsam internete bağlanıyorlar onun izni mi? Kendim oynasam yine internete bağlanır mı mesela subway surferda?

Banned
14-05-2013, 23:12   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
262 mesaj

Eğer Internet Connection varsa bağlanır tabiki.

comfuse
15-05-2013, 00:17   |  #3  
OP Taze Üye
3 mesaj

Nasıl yani? Kalitesiz bir kim milyoner olmak ister oyunu bile attım onu yüklerken de izin verilmesi istenilen şeylerde internete bağlanma vardı. Bu telefonda oynayabileceğim internete bağlanmayan hiç oyun yok mu Şaşkın Online falan değil sonuçta bu da androidlerin kötü özelliği gibi bir şey mi oluyor anlamadım ki

Banned
15-05-2013, 05:11   |  #4  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 5
262 mesaj

iOS de de var o. Her zaman sorar öyle şeyler. You're not connected with Internet diye. Yani Bağlı olmanız adamların işine geliyor bir bakıma ne yaptığınızı görüyorlar. Bir de Online Store'a atıp bir şeyler falan satıyorlar. iPhone 5S'i alıp rahat edin derim.

comfuse
15-05-2013, 10:47   |  #5  
OP Taze Üye
3 mesaj

Bu daha çok yeni en az 3-4 yıl kullanırım sanırım. Aslında fena telefon değil memnunum da. Ama kime versem direk oyunlara giriyor tembihlemekten bıktım, kendim birkaç oyun atayım dedim ama yine internet istiyor. Ben büyük ihtimal internete bağlanmıyordur laf olsun diye izin veriyorum diye düşünmüştüm ama söylediğinize göre bağlanıyor. Yine fazla gelecek faturam en iyisi internet paketi almak bu böyle gitmez Onay