Arkadaşlar sorun başlıkta verildi,saat başı modem kendini resetliyor,saat 10da açtım 11de mutlaka kendine reset atıyor bu neden kaynaklanabilir acaba ?
Saat ßaşı İnternet Gidiyor !
Eskiden böyle bi problem yoktu modemin markası "AirTies",Eğer warsaöyle reset problemi nereden değiştirebilirim ?
ağ bağlantıları
modem
virüs
tune up veya buna benzer programlar
dns ayarları
ttnet
yapmanız gereken : tune up gibi yazılımlarla değiştirdiyseniz eğer geri almaya çalışın..geri alamazsanız format atmak zorundasınız yada sistem geri yükleme..
dns ayarlarını otomatik olarak almasını sağlayın..
modem : modem de ve kablolarında sorun olmadığından emin olun.
virüs : güncel antivirüs yükleyin(kis yada nis ) combofix yükleyin ve güvenli modda taratın..
ağ bağlantılarının yanlış yapılandırmadığından emin olun.
ttnet den kaynaklanan bir sorun olmadığından emin olun..
Tune up yüklü,yazın başından beri pc güncelleştirme yapmıo ne kendi nede , anti virüs :) ßozuk yani hepside Run dll .32.exe hatasından kaynaklanıo :)
Arkadaşlar bu sorun bende de var.Bir türlü çözemedim.Modemin ismi Minton mdsl 209
İnternet her saat başı gidiyor 15-20 sn ye sonra geliyor.Anlamadığım şey hep 15 geçe gidiyor(8:15 - 9:15) gibi.Modeme reset attım düzelmedi.Virüs korumayı falan kaldırdım gine olmadı.Eskiden 1mbit sınırsız kullanıyordum.8mbit netlimitsize geçtim 1 hafta önce.Sürekli kopmalar oldu.Sonra hızı 4mbit e düşürdüler.3-4 gün kopmadan kullandım fakat dünden beri her saat başı kopuyor.Yeni modem alsam düzelirmiki..Bu arada evde 2 pc var,laptop ve masaüstünden bağlanıyorum.<