SABİT DİSK SEÇİMİ
ARKADAŞLAR YARDIM EDEN YOKMU YA ACELE LAZIM YARIN Bİ HARD DİSK ALMAM LAZIM
bana yazma gereği duymamışlar gibi geliyo açıkcası
dostum 7200 sabit diskin devir hızıdır masa üstü sistemlerde zaten 7200 devir altı hard disk kullanılmamakta ve bildiğim kadarıyla üretilmiyorda.
10000rpm ve 15000rpm hdd ler de mevcut ama sesli çalıştıkları kuşku götürmez ve açıkcası pek performans farkıda yaratmaz
Arkadaşım aralarında hiçbir fark yok.İkisininde depolama miktarı aynı markası aynı ikiside sata2 ikiside 7200 rpm ve ikisindede önbellek 8 MB.
merhabalar... bana acil olarak sabit diskler iletim kabloları ve çeşitlerinin özellikleri ile ilgili yazılar gerekiyor.yardımcı olursanz çok sevinirim....
___veda___merhabalar... bana acil olarak sabit diskler iletim kabloları ve çeşitlerinin özellikleri ile ilgili yazılar gerekiyor.yardımcı olursanz çok sevinirim....hemennnn abiii.5 dakka otur sen çocuklara ayarlatıyorum ben.oğlumm şii abinize bi çay verinn..
hah sendemi dersini burdan kopy paste ( print ) yapacan.yaw azcık çalışın araştırın arkadaşım.nedir bu hazıra konma ve tembellik.eyy ATAM.memleketi bıraktığın gençlere bakSon Düzenleme: megaloman ~ 29 Aralık 2008 21:55