sabit disk sorunu

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
27-07-2006, 13:53   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
43,715 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004
cem akincibay
merhabalar!valla ilk defa yazıyorum size,her ne kadar basit bir soru soracaksam da...2.harddiski tanımlayamıyorum,biostan da yapamadım,iyice karışıyor.acaba 1.cil diskim pata,diğeri yani tanımlayamadığım diskim sata olduğundan mıdır?saçma bi soru ama naaapim?hehe..bana bu konuda bi yardımcı olursanız çok sevineceğim.bir de ramlerle ilgili bi sorum var;benim sistemim
p4 3.0,512 ram anakartım ise asus p4p800 se.2 adet 256'lık var,şimdi ben bunları değiştirip 2 adet 512'lik modüller almak istiyorum...fakat hangilerini alacağımı bilemiyorum,marka tabiiki önemli değil ama frekanslarıydı hızlarıydı örneğpin pc 3200 400Mhz almak istiyorum ama uyuşmazlık olur mu sistemimle,bunu merak ediyordum.şimdiden tşkler!!!kolay gelsin...başarılarınızın devamını dilerim!!!!
CHIP YARDIM MERKEZİ:
Anakartınızın kitapçığına bakmanız gerekiyor. Sanıyorum şu anda SATA diskinizi PATA kanal üzerinden çalıştırmaya çalışıyorsunuz bunu değiştirmelisiniz. RAm konusu için yine anakartınızın kitapçığına bakmanız gerekiyor desteklediği ram leri orda görebilirsiniz.