Selamlar benim sorunum D: Sabit disk'ine Gırerken Birlikte ac paneli cıkıyor Bunu nasıL duzeltebılırım Tskler...
Sabit Disk Sorunu...
Bir programı yanLı$ siLmi$sin veya bir program bir $ekiLde sistemine zarar vermi$. YükLü programLarını gözden geçirmeni öneririm. Eğer yakın zamanda siLdiğin bir disk bakım programı vb. program varsa yükLeyerek düzgünce yeniden kaLdırmanı öneririm.
BunLarın dı$ında Virus ihtimaLi de var tabi, BeLki $u an sisteminde yoktur, antivirusun (vardır umarım) temizLemi$tir ama temizLeme sırasında da sistem böyLe zarar görebiLir
Hayır sabit disk iLe ilgili 1 program siLmedim zaten sisteme Ghost attim Duzelir diye ama duzelmedi Antivirüs kuLLanıyorum.(Nod32) tarama yaptim fakat bisey cikmadi..
o birlikte ac panelinden "windows explorer"ı ve alt taraftanda "bu dosya türü icin bu programı kullan"(yada benzeri) secenegini isaretleyip bidaha dene bakalım ;)
Regediti aç,
HKEY_CURRENT_USER\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer tıkla, sağda ki NoDriveTypeAutoRun yazısına sağ tıkla ikili veriyi değiştir seç, bölümünü bul. Başta ki 4 sıfır rakamı kalsın. Geri kalan rakamları silip, yerine
5F 00 00 00 yaz, tamam tıkla ve çık.Bilgisayarı kapatıp aç geçmiş olsun.
TskLer Mdavsar Sagolasin oLdu.. iLgilenen arkadaslarada Tsk ederm ÖneriLeri icin
Eski bir mesaj olsada aynı sorunu yaşıyordum ve sayenizde çözdüm.
Çok teşekkürler mdavsar
teşekkürler Mdavsar kardeşim,düzeldi.biri bana senden önce macintosh2 klasörünü sildirtti,bir sıkıntı ılur mu?
Regediti aç,kardeşim çok sağol (C:) diskimi dediğin şekilde düzeltebildim ama diğer parça (D:) için de regeditten nasıl düzelteceğimi söyleyebilir misin?
HKEY_CURRENT_USER\software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer tıkla, sağda ki NoDriveTypeAutoRun yazısına sağ tıkla ikili veriyi değiştir seç, bölümünü bul. Başta ki 4 sıfır rakamı kalsın. Geri kalan rakamları silip, yerine
5F 00 00 00 yaz, tamam tıkla ve çık.Bilgisayarı kapatıp aç geçmiş olsun.