Sabit SoruSorun Basliklari

Kapalı Hesap (143179)
18-07-2012, 02:55   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
80 mesaj

Merhaba
Her sorunu olan konu acarak sorunca, forumlarda ilk sayfalar tamamen doluyor. Hem goruntu kirliligi, hem normal konulari geriye atiyor. Her bolumde sabit baslik olsa, baslikla ilgilenecek biri olsa, sorular onun uzerinden sorulsa daha iyi olur kanaatindeyim. Saygilarimla.

Selçuk İslamoğlu
18-07-2012, 12:22   |  #2  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Merhaba,

Bahsettiğiniz öneride de tek bir başlık altında soruları "aramak" için sayfalarca dolaşmak zorunda kalacaksınız. Farkını pek anlayamadım açıkçası...

Selçuk İslamoğlu bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
sosyalik
18-07-2012, 12:27   |  #3  
sosyalik avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 47
1,707 mesaj
Alıntı: Selçuk İslamoğlu  
Merhaba,

Bahsettiğiniz öneride de tek bir başlık altında soruları "aramak" için sayfalarca dolaşmak zorunda kalacaksınız. Farkını pek anlayamadım açıkçası...

Evet gereksiz bence de...

Kapalı Hesap (143179)
18-07-2012, 16:25   |  #4  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 2
80 mesaj
Alıntı: Selçuk İslamoğlu  
Merhaba,

Foruma alt bolum eklenerek de boyle bir sey yapilabilir. Dikkatimi ceken o oldu yani, kirlilik yaratiyor, varsa guncel konulari geriye atiyor. Misal
 -Windows 7
. Sorunlariniz
. Paylasim
 Gibi olursa guzel olur bence.
 Forumlar hakkinda da cok bilgim yok. Ne yapilir nasil yapilir bilmiyorum acikcasi. Gordugumu soyledim oneri olarak.