sahibinden.com da bi laptop beğendim adam istanbulda ben ankaradayım nasıl güvenli bir alışveriş yapabiliriz get falan da yok
sahibinden.com acil yardım
arkadaşım para peşin vereceksen aldım verdim yapacaksın buluşacaksın da yoksa vallahı sanal bu heran her şey olur o sebebten dikkatli ol derim ben
arkadaşa msj at gitti gidiyor daha güvenli bildigim kadarıyla oradan yapın alış verişi
sahibinden kom öyledir ses sistemi için adam blecikten geliyo arkadaşın dedigi gibi aldım verdim diyecen makinanın sagına soluna bakacan açıp kapayacan cd okutup yazacan abi tahta dolap almıyonki pc alıyon sonuçtaersinbakararkadaşım para peşin vereceksen aldım verdim yapacaksın buluşacaksın da yoksa vallahı sanal bu heran her şey olur o sebebten dikkatli ol derim
cevaplarınız için teşekkkürler haklısınız
gittigidiyorun 0 risk sisteminin hiçbir işe yaramadığını sadece göz boyamak için yapıldığını sistemin parayı anlaşmazlık durumunda kendi havuzunda bırakıp hiçbir tarafa vermediğini söyleyenler var. Satıcının vicdanına mı kalmış yani?
peki sahibinden.com un get ile alışverişi gerçekten güvenli mi?
gittigidiyor bu konuda daha iyi ancak laptopu görmeden ve denemeden almak akıl karı değil. insanlar yalan söylüyorlar, birsürü problem çıkıyor senin de canın sıkılıyor. Tavsiyem, gittigidiyor.com'da "Ankara" filtresini kullanarak sadece Ankara'dan satan birilerini bulman ve gidip notebooku görmen. sahibinden.com'da böyle bir filtreleme var mı bilmiyorum