internette indirdiğimiz oem sürümlerle bu orginal sürümlerin bir farkı farmıdır lisans anahtarı olarak demiyorm sadece hız işletim sistemi programlar vs... siz daha iyi bilirsiniz
sahte windows 7
bana göre fark yok ama bu sitedeki birçok kişiye göre internetteki tüm işletim sistemleri oynanmış sürüm.
Çoğu zaman aslında paylaşım yapan kişiler bize iyilik yapıyorlar,ei.cfg dosyasını silip tekrar paketliyor ki tüm sürümleri tek bir dvd'de kullanabilelim diye.Ama bazı çok bilmişler hash değerlerini kontrol edip hemen damgayı yapıştırıyor oynanmış virüslü sürüm diye.
Microsoft Türkiye bile çoğu zaman oynanmış sürümleri tespit edemiyorken biz kullanıcılar bunun kararını nasıl veriyoruz bilemiyorum.
Herkes windows dvd'si ile oynamayı biliyor ya ülkemde,herkes hacker olmuş windows'a virüs entegre ediyor sanki
Tema eklenen görünümü değiştirilip modifiye edilen sürümler var tabii ki ama bu da rağbet görüyor
isteniyor ve aranıyor ki bunu da yapıyorlar.Bu tarz sürümler tabii ki kurulmamalıdır.
Bir de bazıları tarafından yanlış bilinen birşey var bunu da buradan paylaşayım
Örneğin sadece home premium kurmana izin veren bir dvd ile
içinde tüm sürümleri kullanmana izin veren bir dvd'nin boyutu aynıdır.
Ve indirirken aynı zamanda inerler.İçinde tek sürüm olan dvd çabuk iner diye birşey yoktur.
Aslında tüm dvd'lerin içinde tüm sürümler bulunur.Bunları microsoft bir küçük dosya yardımı ile gizler ve size aslında tüm sürümlerin bulunduğu ancak sizin bunlardan sadece kullanım hakkına sahip olduğunuz birini görmenizi sağlayan bir dvd üretir/verir.
Bu yüzden aslında tüm dvd'ler aynıdır (sp1,sp2 veya 32-64 bit farkı gibi extra durumlar hariç)
peki bu sistem için intel D 820 3.33mhz o.c
ram 2.50ghz 522mhz
ekran kartı:nvidea 6200tc 1200mb
ses kart alc888
hdd:80gb
32 bit mi yoksa 64 bitmi
bana göre fark yok ama bu sitedeki birçok kişiye göre internetteki tüm işletim sistemleri oynanmış sürüm.+1000
Çoğu zaman aslında paylaşım yapan kişiler bize iyilik yapıyorlar,ei.cfg dosyasını silip tekrar paketliyor ki tüm sürümleri tek bir dvd'de kullanabilelim diye.Ama bazı çok bilmişler hash değerlerini kontrol edip hemen damgayı yapıştırıyor oynanmış virüslü sürüm diye.
Microsoft Türkiye bile çoğu zaman oynanmış sürümleri tespit edemiyorken biz kullanıcılar bunun kararını nasıl veriyoruz bilemiyorum.
Herkes windows dvd'si ile oynamayı biliyor ya ülkemde,herkes hacker olmuş windows'a virüs entegre ediyor sankiTema eklenen görünümü değiştirilip modifiye edilen sürümler var tabii ki ama bu da rağbet görüyor
isteniyor ve aranıyor ki bunu da yapıyorlar.Bu tarz sürümler tabii ki kurulmamalıdır.Bir de bazıları tarafından yanlış bilinen birşey var bunu da buradan paylaşayım
Örneğin sadece home premium kurmana izin veren bir dvd ile
içinde tüm sürümleri kullanmana izin veren bir dvd'nin boyutu aynıdır.
Ve indirirken aynı zamanda inerler.İçinde tek sürüm olan dvd çabuk iner diye birşey yoktur.
Aslında tüm dvd'lerin içinde tüm sürümler bulunur.Bunları microsoft bir küçük dosya yardımı ile gizler ve size aslında tüm sürümlerin bulunduğu ancak sizin bunlardan sadece kullanım hakkına sahip olduğunuz birini görmenizi sağlayan bir dvd üretir/verir.
Bu yüzden aslında tüm dvd'ler aynıdır (sp1,sp2 veya 32-64 bit farkı gibi extra durumlar hariç)
Ben formattan(önceden orj.vista home pre. vardı) 5 ay gibi bir süre oldu,laptopta korsan windows 7 ultimate x64 bit kullanıyorum,crackli hala tık demedi,çalışıyor...Yazılım orjinalliği denetleyici vs. dışındaki bütün güvenlik,performans vb. güncelleştirmelerde yüklü...Bence korsanla,orjinal arasında bir fark yok eğer orjinal yazılımla oynanmamışsa...Korsanda etkinleştirme için crack ini yapıcan ve güncelleştirmelere dikkat edicen tek farkı bu =)
Ben formattan(önceden orj.vista home pre. vardı) 5 ay gibi bir süre oldu,laptopta korsan windows 7 ultimate x64 bit kullanıyorum,crackli hala tık demedi,çalışıyor...Yazılım orjinalliği denetleyici vs. dışındaki bütün güvenlik,performans vb. güncelleştirmelerde yüklü...Bence korsanla,orjinal arasında bir fark yok eğer orjinal yazılımla oynanmamışsa...Korsanda etkinleştirme için crack ini yapıcan ve güncelleştirmelere dikkat edicen tek farkı bu =)o korsanı yakalayan güncelleme (kb971033) mart ayında çıktı
crack'i nisan ayında piyasaya sürüldü.Çözüm bulundu yani.
Siz geri kalmışsınız
o korsanı yakalayan güncelleme (kb971033) mart ayında çıktıArkadaş Ben nerdese 1 senedir Win7 Ultimate RC kullanorum ve crackle full orjinal gösteriyor tüm güncellemeler + microsoftun sitesinden bir kaç güncelleme kurarken (bu ay içinde) orjinal diye yüklemema izin bile verdi asılsengeride kalmışsın arkadaşım ! Win7 kulladınmı bide onu sorcam ??
crack'i nisan ayında piyasaya sürüldü.Çözüm bulundu yani.
Siz geri kalmışsını
Arkadaş Ben nerdese 1 senedir Win7 Ultimate RC kullanorum ve crackle full orjinal gösteriyor tüm güncellemeler + microsoftun sitesinden bir kaç güncelleme kurarken (bu ay içinde) orjinal diye yüklemema izin bile verdi asılsengeride kalmışsın arkadaşım ! Win7 kulladınmı bide onu sorcam ??
size ne oldu şimdi neden üstüne alındınız ki?
Xenon_06'nın yazdığına cevap olarak yazmıştım benSon Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 09 Ekim 2010 14:23
teşekkürler cevaplar için bende windows 7 x64 ultimate windows 7 loader ile sorunsuz kullanıyorum yannız pc 5 yıllık bi pc CREA marka kasa yeni kasalarla aynı 5 yıl önceki kasalarla certfika falan acer serial gene acer olarak işaretledi win 7 loader bi sorun çıkmaz dimi[URL=http://img225.imageshack.us/i/ekranalntsg.png/][/URL]