Sakın Gülmeyin..!
- 1
- 2
kardeş naptın
bize decoder dağıtman lazım anlamamız için
üstat nerden takıldı aklıma gece gece :)
dinleyen vardır mutlaka ama o şarkıyı
uykunuzu açtı bu konu sizin :) iyi şamata oldu. cidden ama che- liv maçını izlerken bile düşündüm ama çıkaramadım bi türlü
Dur bi tane de ben atıyım. Fecii atarım yani dikkat edin bi tarafınıza gelmesin :D
"Mika - Relax (Take it Easy)"
biri çalsın gitarda felan belki çıkar
ibrahim19biri çalsın gitarda felan belki çıGüzel bi yaklaşım . e2008 sen bunları nota halinde yaz. veya bir tane "Nota Converter" indir
neyse gündüz gözüyle bakmak lazım :)
e2008:) arkadaşlar belki biraz komik bi durum ama bir şarkı vardı fakat adını hatırlayamıyorum içinde sözde olmayınca sadece tınısı var aklımda. siz biliyor musunuz adını
dın dın dın dın dın dıdındın dındındıdındın dın dın dın... böyle bi şey :) (biraz seri okumalısınız ritmi az çok anlmak için)
gecenin fıkrası gibi bi şey oldu :) en iyisi silmek konuyu :)
ferdi gencebayın bi şarkısına çok benziyo ya:)
lycnn_ferdi gencebayın bi şarkısına çok benziyo ya:)Ferdi Tayfur mu? Orhan Gencebay mı? :D Sende bir karar ver. :)Son Düzenleme: 13. Man ~ 15 Nisan 2009 15:03
e2008:) arkadaşlar belki biraz komik bi durum ama bir şarkı vardı fakat adını hatırlayamıyorum içinde sözde olmayınca sadece tınısı var aklımda. siz biliyor musunuz adınıhiç gülesim yoktudın dın dın dın dın dıdındın dındındıdındın dın dın dın... böyle bi şey :) (biraz seri okumalısınız ritmi az çok anlmak için)
vivaldi-las cuatro estaciones e2008 aradığın şarkı bu olmalı
Samanlıkta iğne aramaktan daha beter bir şey bu en azından samanlıkta iğne aradığını biliyorsun ama bunda nerede ne aradığın pek belli değil
:P komk grçrkten de dın dın dın dınıdını dınn :P
Dedim o son kadehi içme diye...
görüyorum ki sizin epey bi gülmeye ihtiyacınız varmış :).zaten konuyu açarken biraz eglenelim diye de geçti aklımdan ama yorum yaparken dikkat edelim ark. lütfen.
Beethoven 9 Nolu Senfonisi (Scherzo)
buldum sanırım galıba bu ahahaha saka bi yana konusaki msjlar muhtesem olmus cok komıkdi
nihayet kavuşmuşun şarkına :D
keyifli günler
- 1
- 2