Arkadaşlar Chip forumda uzun zamandır göremediğimiz çok değerli arkadaşımız Samet'in döndüğünü görmek bizleri çok mutlu etmiştir. Buradan tüm dostlarımıza bunu duyurmak istiyorum.
SAMET, WELCOME BACK HOME!!
Arkadaşlar Chip forumda uzun zamandır göremediğimiz çok değerli arkadaşımız Samet'in döndüğünü görmek bizleri çok mutlu etmiştir. Buradan tüm dostlarımıza bunu duyurmak istiyorum.
SAMET, WELCOME BACK HOME!!
Teşekkür ederim abicim çok naziksin...
Bende sizlerin yanına tekrar geri döndüğüm için mutluyum.. Yardımsever ve iyi insanların yanında olmak ayrı birşey :)
Bende sizlere hoşbulduk diyorum :)
Biraz zorla da olsa bağladık seni..
Samet kardeşim... Seni yeniden aramızda görmek güzel...
saygılar...
ben pek tanimasam da samet i hosgeldin. bu arada viking20 de hosgelmis. ekip tamamlaniyor. ufuks eksik bi de laz...
Samet ve viking20, sizleri tekrardan burada görmek güzel. Zaten göç mevsimiymiş gibi arada değişik modeller gelip geçiyor forumdan, böyle aklı başında insanların kalması sevindirici.
Hepinize teşekkürler arkadaşlar:)
egemengigaben pek tanimasam da samet i hosgeldin. bu arada viking20 de hosgelmis. ekip tamamlaniyor. ufuks eksik bi de laz...Kardeş forum bizim forum hep burdayiz.Valla yakalayabildigimizi tekra buraya getiriyoruz.Ferrarili adam oyunlarslidesov gibi eksikler var.İyi olacak gibi.
Hoşgeldin Samet abi! abi demek garib oluyor benim ismim de Samet ondan
elvis32ne zaman gitmiştin ki... Hoşgeldin samet.6-7 ay önce...Hoşbulduk adaş (turksoftware) ve elvis
Tanimasamda forumun cok iyi bir uyesi oldugun belli. MERHABA HOSGELDIN
bende tanımıyorum ama belliki çok yararların olmuş hoş geldin kardeş...
CU_GS7Biraz zorla da olsa bağladık seni..seni de pek kolay bağlayamadık.zaten uğraştım uğraştım bıraktıktan sonra döndün:D
tuncabEyvallah..CU_GS7Biraz zorla da olsa bağladık seni..seni de pek kolay bağlayamadık.zaten uğraştım uğraştım bıraktıktan sonra döndün:
Dönmemi isteyen düzgün insan sayısı çok fazlaydı bu yüzden dönmüştüm..
1-2 kendini bilmez yüzünden bu düzgün insanların hatırını kırmak istememiştim..Selçuk Bey de olumlu yaklaşınca olmuştu..Artık bir daha zor giderim heralde..:))