Tebrikler İspanya!
Almanlara nefes aldırmadılar, mükemmel oyun, mükemmel kararlar Aragones'ten!
Evet maç süperdi. Tebrikler İspanya. Ben İspanya'yı seçmiştim.
ispanya belliydi zaten kupa boyunca cok güzel maçlar cıkardılar helal olsun aragones ins fenerbahce'de de basarılı olur.
viking20Rıdvan İsp. kalecisi için duş almasına gerek yok dedi,sıcak havaya rağmen.Süper söylemiş ama
Selcuk abi Finale cıksaydık Gözümüz karardıydı ! İspanyayı bile görmezdik. Umrumuzda bile olmazdı. cıkardık sahaya fatih'in aslanları alır kupayı gelirdi ama olmadı işte son dakka şansımız uctu gitti elimizde saglık olsun ! En büyük TÜRKİYE !
Tebrikler İSPANYA !
Finalde böylesine bir takımla, İspanya'yla karşılaşmasını isterdim takımımızın doğrusu; işimiz zor olurdu ama Almanya maçında olduğu gibi saç baş yolmazdık.
İspanya, bu geceki maçta hakkıyla maçı aldı, pek çok golü de kaçırdı. İzlediğim her dakika bu maçtan keyif aldım, Almanlar tel tel dökülürken, İspanya her dakika Alman kalesini yokluyordu.
Kısacası muhteşem bir final maçıydı, tebrikler İspanya!
İspanya tam bir TAKIM.kalecisinden forvetine herkes görevini fazlasıyla yapıyor.futbol adına herşeyi ortaya koyuyorlar.inanın o kadar güzel bir futbol ortaya koydularki keşke dedim almanya bi tane şansına atsada yarım saat daha izlesek bu futbolu.Gerçektende bu kupayı haklarıyla aldılar...
Almanlar yunanistanın 2004teki finalindeki gibiydiler.bu kadar vasat bir oyun nasıl olduda finale çıktı dedirtiyor insana.Bize attıkları son dk golü olmayacaktıki biz finale çıkcaktık.İşte ozamn futbol şöleni yaşanırdı finalde.
Biz çıksaydık yenilsek bile en azından golümüzü atar yine adımızdan söz ettiridik ama ahhh o hakemler yokmu...
dün ispanyollar üst düzey bir futbol oynadı maçı almanlara bırakmadı tebrik etmekten başka bir şey diyemeyeceğim
İspanyollarla karşılaşamadığımız için üzülmeyin... 2010 elemelerinde 2 kez karşılaşacağız ... :)