önerisi olan yokmu
Samsung 40es7000 mi LG 42LM620S mi
her gözlük için 200 tl vermek istemiyorsan özellikle LG'de ısrar ediyorum :)
Öncelıkle hayırlı olsun
ama bana daha ust duzey bır tv lazım.
3d hdd den fılm oynatma fılan gıbı seylerdenedınızmı
yanlıs yazmısım
demek ıstedıgım hdd den fılm ızlerken kalıtesı nasıl açmadıgı vıdeo varmı
3d performansı nasıl 10 puan uzerınden kac verırsınız.
dahılı uydu alıcı performansı gıbı seyler işte
Hdd oynatılan filmlerin kalitesine bağlı.Blu-ray film indiriyorum 720p veya 1080p gösteriyor ve gayet güzel.Uydu alıcısı full hd olaması bir işe yaramıyor bende uydunet var max. 720p çözünürlükle görüntü alabiliyorum.2dyi 3dye dönüştürmede zaten fazla birşey bekliyemeyiz ama bir derinlik katıyor fenada olmuyor.3d yayınları normal sinemadayken gibi yansıtıyor.Yani 3d alıcaksan Lg derim.Açmadığı video formatını daha bulamadım.Varsada o kadar ayrıntılı bilmiyorum daha.Telefonumu hdml bağladığım zaman ondan çektiğim videolarıda oynatıyor ne tarz video olduğunu bilmiyorum.
dahılı uydu alıcısı ıse yarmaz yanı
çok fazla hareketlı sahnelerde görüntü performansı nasıl
mesela maç izlerken filan
Görüntüsüne diyecek bir lafım yok xd engine teknolojisini kullanıyor yani daha net ve keskin görüntüler.Güzel tv alın :)
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler
23.10.2011 de samsung 40d6000 led tv aldım yaklasık 15 gun once ekranın sag tarafında beyaz ısık olu pıkseldeyıl bulutlanma dedı servıs rahatsız edıcı bır ısık servıse gonderdım red geldı yanı cıhaz deyısmıyecekmıs veya tamır olmıyacakmıs 4447711samsung musterı hızmetlerını aradım verdıklerı cevab aynen boyle:samsung led tv ler ınce oldugu ıcın bulutlanma olabılırmıs garentı dısıymıs bende dedımkı ozaman satarken neden soylemedınız dedım o satıcı fırma sıze soylemelıymıs dedı yanı 4447711 arayın sorun samsung benı cok sasırttı bence regal bıle samsungtan ıyıdır cıhazın gelemsını bejklıyorum tuketıcı haklarına vercem sonucu paylasırım ama pesını bırakmıyacagımm bılgınıze sakın samsungggggg
Öncelikle geçmiş olsun ama sana yanlış bilgi verilmiş bildiğim kadarıyla,
Çünkü garanti dışı olamaz.
Eğer darbe sonucu o sorun meydana gelmişse garanti disidir.
Garanti belgesini dikkatlice oku kardeşim tamir isteme sakin değişim yada ücret iadesi ıste çünkü bu sorunla karşılaşıp ta tv sini bire bir değiştiren kişi biliyorum peşine düş bu olayın
Tüketici hakları filan
ayriyet ten 5 ölü pixel ve üzeri olursa bire bir değişim yapılıyor yanlış hatırlamıyor sam hatta ıstanbul bilişim samsung tv lerde 2 ölü pixel e değişim garantisi veriyor
Hatta smart tv sizin için önemli değilse lm615s bile alabilirsiniz.Laptop veya hdml çıkışlı bir telefonunuz varsa daha iyi olur.Çünkü smart tv hiç bir işe yaramıyor benim bakımından atıyorum bir face book gireceksiniz e-mail adresi şifre ve wifi o kadar yavaşki ps3ten girmeyi tercih ediyorum.Yani bence saçma bir özellik ...
615s ile 620s arası smart birde 400 hz olması 620s.400 hz zaten Türkiyede kullanılmıyor bildiğim kadarıyla max. 200 hz yeticektir.Kolay gelsin.
wifi nin yavaş olması tv nize yada internet hiziniza bağlı olabilir.
ayrıca herkes benimlemis türkiye de 200 hz üzeri yayın yok ya kardeşim bir maçı izlerken 200 hz likle 800 hz lik aynimi ya bi yanyana koyun lütfen
tv sine göre değişir.
wifi nin yavaş olması tv nize yada internet hiziniza bağlı olabilir.
ayrıca herkes benimlemis türkiye de 200 hz üzeri yayın yok ya kardeşim bir maçı izlerken 200 hz likle 800 hz lik aynimi ya bi yanyana koyun lüAynen 200 hz lik yayını geçtim Türkiye'de adam akıllı HD kanal yok buna da sinir oluyorum ben. On numara tv leri var lg ve samsungun. Avrupa'da çok iyi rakamlarda satışları var ama izledikleri şeyler de kaliteli adamların. Biz alıyoruz dandik dandik kanallar var :)